provokativno i zavodljivo

Svi se slažu da je ovo najizazovniji look Halle Berry: Je li zbilja tako izašla van?

02.01.2024 u 14:20

Bionic
Reading

Instagram su preplavile novogodišnje čestitke poznatih i slavnih, a rijetko koja privlači pozornost kao ona holivudske glumice Halle Berry

Godine 2008. Halle Berry proglašena je najseksi ženom svijeta, a 15 godina nakon svi se slažu da još uvijek izgleda jednako seksi. Novogodišnjom čestitkom zapalila je internet, a komentari su pravi 'podizači ega'!

57-godišnja glumica prvo se oprostila od 2023. godine videom u koji je uklopila kratke isječke s putovanja, glamuroznih evenata te upečatljivih obiteljskih trenutaka uz opis: 'Priča postaje sve bolja, spremna za poglavlje '24.'

5 komada koje trebate imati u ormaru Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr/Profimedia

A onda je objavila novu fotografiju i pokazala da misli ozbiljno!

U zavodničkoj diva pozi stala je u lift odjevena u crni čipkasti bodi i oversized zlatni sako te zapalila Instagram! Look je uparila s crnim platforma štiklama s otvorenim prstima i ogrlicom, a reakcije njezine zajednice pratitelja pokazuju da glumica i dalje 'žari i pali'!

'Ako ovako počinjemo 2024, bit će to paklena godina', napisao je Kevin Frazier, voditelj emisije Entertainment Tonight, a komplimente su joj dali brojni pratitelji koji su složni u mišljenju da popularna glumica izgleda nevjerojatno.

ZANOSNA OSKAROVKA

Halle Berry plijenila seksepilom: Ispod zlatnog odijela otkrila donje rublje

Pogledaj galeriju

Dio outfita glumica je pokazala još 7. prosinca kada je gostovala na Međunarodnom filmskom festivalu Red Sea. Tada je istoj odjevnoj kombinaciji ipak pridružila i široke hlače, dio seta koji je usklađen sa zlatnim sakoom.