sve uz pomoć prijatelja

Kako je belgijski reprezentativac Kevin De Bruyne 'uletio' curi s Twittera, a tri godine kasnije ju je oženio

01.12.2022 u 16:08

Bionic
Reading

Zvijezda belgijske nogometne reprezentacije Kevin De Bruyne od 2017. godine u braku je s lijepom Michele koju na Instagramu prati više od 360 obožavatelja, a i upoznavanju su 'kumovale' društvene mreže jer sve je počelo jednim 'lajkom'

Iako na terenu djeluje moćno i odvažno, belgijska nogometna zvijezda u pristupu djevojkama nije tako hrabra. Sa suprugom Michele spojile su ga društvene mreže, ali uz pomoć prijatelja jer se plavokosi Kevin De Bruyne nije usudio prići djevojci.

De Bruyne se prisjetio početaka svoje ljubavne priče koja je počela 2014. godine dok je igrao u Njemačkoj.

De Bruyne se u to vrijeme oporavljao od slomljenog srca zbog situacije s bivšom djevojkom. Njegova bivša djevojka uhvaćena je u prevari s vratarom Real Madrida Thibautom Courtoisom, s kojim dijeli i svlačionicu reprezentacijske momčadi.

Iako je bio potresen cijelom situacijom, uz pomoć prijatelja Belgijanac je nastavio dalje tražiti ljubavnu sreću, a ona mu se osmjehnula na Twitteru.

'Počelo je s tweetom. Imao sam samo nekoliko tisuća pratitelja u to vrijeme, jer sam još bio na posudbi u Werderu iz Bremena. Objavio sam nešto o utakmici ili tako nešto, a ta lijepa djevojka je pritisnula 'Like' oznaku. U to sam vrijeme bio single, a moj prijatelj je primijetio njezinu reakciju na objavu', rekao je De Bruyne dodavši kako se ipak nije usudio 'uletiti' joj porukom, već je njegov prijatelj poslao poruku umjesto njega.

Dopisivali su se nekoliko mjeseci preko poruka, a ubrzo im je bilo jasno da su jedno za drugo.

U prosincu 2016. godine zvijezda Manchester Cityja odlučila se za veliku filmsku romantičnu gestu kao pa je za svoju odabranicu pripremio zaruke iz snova – zaprosio ju je na Eiffelovom tornju u Gradu ljubavi.

Vjenčali su se u prekrasnom talijanskom Sorrentu 2017. godine, nakon što je Michele rodila prvog sina Masona Miliana. Njihov drugi sin Rome rođen je 2018. godine, a gotovo dvije godine kasnije dva dječaka poželjela su dobrodošlicu Suri, sestrici i prvoj kćeri u obitelji.

I dok Kevin De Bruyne marljivo gradi nogometnu karijeru, Michele vodi vlastiti podcast za koji u šali kaže da je 'prava doza ženskih priča', a bavi se i humanitarnim radom. Posebno se bave radom s djecom, a pomagali su i u cijeloj krizi s pandemijom.

  • +6
Kevin De Bruyne Izvor: Profimedia / Autor: Niviere David/ABACAPRESS.COM / Shutterstock Editorial / Profimedia