Beverly Hills, 90210

Kako izgledaju danas? Tori Spelling objavila video s kolegicama iz popularne serije Beverly Hills i prisjetila se starih vremena

27.12.2022 u 12:09

Bionic
Reading

Iako je prošlo već više od 30 godina, djevojke iz Beverly Hillsa još uvijek su bliske prijateljice. Popularna Tori Spelling spojila se s djevojkama i napravila simpatičan video u kojem se prisjeća scene iz kultne serije

Zvijezda kultne serije 90-ih 'Beverly Hills, 90210' Tori Spelling i danas se rado druži s kolegicama s kojima je u mladosti glumila u jednoj od najpoznatijih serija svih vremena. Tori Spelling zajedno s Jennie Garth i Lindsay Price bila je jedna od najpopularnijih lica s tv ekrana, a zgode popularnih tinejdžera pratili su svi.

Bogatašica Donna Martin svakako je najpopularnija uloga u cijeloj karijeri Tori Spelling pa je se i danas rado sjeti.

U društvu Kelly Taylor, koju je glumila Jennie Garth, i Janet Sosne, odnosno glumice Lindsay Price, Spelling je rekreirala jednu scenu iz popularne serije. Podijelila je video isječak epizode u kojoj Janet razgovara s Kelly i Donnom o trudnoći sa Steveom, a video se nastavlja u tri žene danas.

Tri glumice s Beverly Hillsa danas su elegantnije obučene, a Tori je s vremenom smeđu kosu obojala u plavo.

Serija je 2020. godine obilježila 30. obljetnicu prvog emitiranja na televiziji. Glumačka postava, uključujući Spelling, Green, Garth, je proslavila veliki datum objavljivanjem počasti seriji na društvenim mrežama.

  • +7
Beverly Hills, 90210 Izvor: Profimedia / Autor: Courtesy Everett Collection / Everett / Profimedia