NEKAD I SAD

Kako danas izgledaju zvijezde 'Dinastije' i 'Dallasa'?

10.02.2012 u 17:05

Bionic
Reading

U svega nekoliko dana u medijima su se našle dvije zvijezde 'Dinastije', Joan Collins i Linda Evans, što nas je ponukalo da pogledamo što rade i kako izgledaju još neke zvijezde slavnih sapunica

Svjetla medijskih reflektora ovih su dana uhvatila suparnice u lovu na srce glavne face 'Dinastije', Blakea Carringtona Joan Collins, koja je utjelovila slavnu zlicu Alexis, i Lindu Evans, poznatiju nam kao Krystle Carrington. Dok je Joan snimila reklamu s mlađahnim dečkićima, Linda se prošetala crvenim tepihom, obje ukazavši na mlađahni duh.

Pogled na nekadašnje ljepotice, a danas elegantne dame u najboljim godinama inspirirao nas je da zavirimo malo u arhivske i sasvim friške albume te usporedimo zvijezde kultnih sapunica 'Dinastije' i 'Dallasa' nekad i sad. Uživajmo u njihovom (elegantnom) starenju.

Joan Collins i danas je glumački aktivna. Tako je nedavno, tragom Betty White, snimila reklamu za čokoladu. U svijet slavnih televizijskih glumica torpedirala ju je uloga Alexis Carrington Colby - glavne zlice 'Dinastije'.

Glumica koja je u 'Dinastiji' glumila Krystle Carrington - Blakeovu pravu ljubav i čistu pozitivku - Linda Evans nedavno se prošetala crvenim tepihom, a prije dvije godine priznala je da je sa 50 godina otišla plastičnom kirurgu da bi zadržala 12 godina mlađeg dečka.

Nakon 'Dinastije', u kojoj je glumila Sammy Jo Heather Locklear glumila je u brojnim serijama, između ostalih u 'Melrose Placeu' te je ljubila brojne rokere. Nedavno je završila u bolnici nakon što je poslije svađe s bivšim zaručnikom popila opasnu kombinaciju lijekova i alkohola.

Emma Samms je 1985. godine zamijenila Pamelu Sue Martin u ulozi Fallon Carrington Colby, ostavši duboko zabilježena u našim sjećanjima. Da je dubinski zarez Emme opravdan, pokazuje njen današnji poprilično atraktivan izgled. Inače, Emma je nakon 'Dinastije' nastavila glumiti specijaliziravši doktorske serije. Tako je glumila u serijama 'Doctors' i 'General Hospital'.

Catherine Oxenberg, ljepotica kraljevske krvi (kćerka je srpske princeze Jelisavete Karađorđević), u 'Dinastiji' je glumila Amandu Bedford Carrington, a poslije serije nastavila je glumiti u brojnim televizijskim filmovima i serijama. Po starom dobrom naputku, ljepotica jednom – ljepotica uvijek, Catherine i danas osvaja izgledom.

Nakon zvijezda 'Dinastije' okrenimo se zvijezdama još jedne slavne sapunice – 'Dallas'.

Larry Hagman

U televizijskim analima Larry Hagman je debelim slovima zapisan kao slavni J.R., najpoznatiji lik 'Dallasa'. Lik J.R.-a Larryju je velikim dijelom odredio karijeru te mu se stalno vraćao sve do današnjih dana, kad je najnovija inačica serije, istoimeni TV film u postprodukciji.

Nakon 'Dallasa', u kojemu je utjelovila lik Sue Ellen, Linda Gray se zadržala na televiziji, glumeći u 'Bonanci', 'Melrose Placeu', 'Dallasu', 'Dallasu', 'Dallasu' (novim i novim verzijama starog klasika). Takav život joj je očito godio, jer nam danas izgleda bolje nego u danima prvotne slave.

Patrick Duffy u 'Dallasu' je tumačio lik Bobbyja Ewinga, no znatno bolje sjećamo ga se iz humorističke serije 'Korak po korak' u kojoj nas je u ulozi oca povelike obitelji Franka Lamberta zabavljao dug niz godina. Možda čak i predugo, no ne svojom krivicom, već krivnjom naših televizija, koje su 'Korak po korak' reprizirale bez ikakve mjere. Patrick se, poput kolega, zadržao na televizijskoj karijeri, a uskoro ćemo i njega moći gledati u sasvim friškom 'Dallasu'.

Priscilla Presley glumila je Jennu Wade u 'Dallasu', pojavljivala se i u 'Melrose Placeu', no glumački je daleko najpoznatija po ulozi u slavnim parodijama 'Goli pištolj', u kojima je glumila uz Leslieja Nielsena. Glumica, poznata i po braku s velikim Elvisom, prestala je snimati 2000. godine, nakon čega je na televiziji gostovala 2008. godine u američkom 'Plesu sa zvijezdama'.

Victoria Principal uhvatila je televizijsku slavu kao Pamela Barnes Ewing u 'Dallasu', nakon čega je zaredala brojne uloge u televizijskim filmovima i serijama poput 'Jack i Jill' i 'Titans'. Poput Priscille, i njena glumačka karijera (za)stala je s početkom 21. stoljeća.