neustrašiva umjetnica

Tereza Kesovija izašla iz bolnice: 'Zapravo sam zdrav čovjek, malo u godinama, jedva čekam prvi koncert'

27.10.2022 u 12:53

Bionic
Reading

Pjevačka diva bila je u Klinici za infektivne bolesti 'Dr. Fran Mihaljević', a ondje je završila kad joj je bol u desnoj nozi postala nepodnošljiva i kad zbog nje više nije uspijevala zaspati

Da je jedna od naših najvećih glazbenih umjetnica završila u bolnici Jutarnji list je doznao od osoba koje su ondje na liječenju gdje je, kako je objasnila, bila u najboljim liječničkim rukama'. Ondje je ležala kako bi se sanirala jaka upala potkožnog tkiva na njenoj desnoj nozi. No, Tereza Kesovija danas je napustila bolnicu: 'Izašla sam, još nisam kući, ali ću uskoro biti. Da skupim ove prnje oko sebe i idem', rekla je za Radio Dalmaciju.

Priznaje da jedva čeka opet stati na pozornicu. 'Nije ništa strašno, hvala Bogu. Moji dobri dušobrižnici, zdravobrižnici su tu da me upozore da bih trebala napraviti nekakve pretrage. Od pretraga ništa, sve je u redu. Ja sam zapravo zdrav čovjek, malo u godinama, ali ono što jedva čekam je prvi koncert', poručila je pjevačica nakon izlaska iz Klinike za infektivne bolesti 'Dr. Fran Mihaljević'.

Boravak u bolnici nije joj pao lako, no u životu su je do sad snašle mnogo teže i opasnije bolesti i događaji. Ništa ne može uništiti njezin vječno pozitivan duh i vedrinu. Njezina najveća podrška su sin Alana, snaha Ljiljana i unuka Mila.

  • +3
Tereza Kesovija Izvor: Cropix / Autor: Tonci Plazibat / CROPIX