mali 'pomagaći'

Kad može mama, mogu i oni: Nataša Janjić Medančić pokazala neodoljiv trenutak sa svojim mališanima

25.10.2022 u 12:51

Bionic
Reading

Mnogima je poznato da naša glumica živi pravu obiteljsku idilu. Ima sretan brak, ludo se voli sa suprugom Nenadom Medančićem, a skupa neizmjerno uživaju u svakom trenutku sa svojom dječicom, što se često može vidjeti na društvenim mrežama

Nataša Janjić Medančić sa suprugom je počela obnavljati stan u centru grada, a s djecom žive u novom stanu na zagrebačkoj Trešnjevci. U zadnjoj objavi može se vidjeti dio njihovog doma, točnije dnevni boravak. No, fokus nije na uređenju njihove stambene oaze, nego na 'situaciji' s fotografije.

Naime, nasmješena glumica sjedi na podu, na prostirci za vježbanje i pokušava odraditi kućni trening držeći uteg u ruci, dok je njezini mezimci Kaja i Toni 'ometaju' u tome. 'Ovo se zovu vježbe s opterećenjem. Nema isprike da od ponedjeljka ne treniramo, jel tako?', opisala je preslatki prizor.

Podsjetimo, serijom 'Metropolitanci' koju gledatelji mogu pratiti na HTV-u, Nataša se vratila se na male ekrane nakon pauze u karijeri koju je uzela zbog majčinstva. Nedavno je priznala da se od djece još nije odvojila na dulje od pet dana i da je jako vezana uz njih. Još se, kaže, osjećam krivom ako nekamo ode i ukrade vrijeme samo za sebe.

  • +3
Nataša Janjić Medančić Izvor: Cropix / Autor: Zeljko Puhovski / CROPIX