povratak u devedesete

Kad lupi nostalgija: Denis Latin se prisjetio prošlosti i pokazao kako je nekad izledao

17.10.2022 u 21:16

Bionic
Reading

HTV-ov novinar i urednik, autor jedne od najgledanijih televizijskih emisija – 'Latinice', redovito komentira dnevno-političke događaje kako u regiji tako i u svijetu, dijeli zanimljive statuse na Facebooku, a danas je razveselio one koji ga prate prizorima koji bude nostalgiju

'Novogodišnji program na HRT-u 1994. godine. Urednica je bila Ksenija Urličić', stoji uz opis fotografije, a dobiva zanimljive komentare. Među ostalim mu pratitelji poručuju da je 'super novinar i super urednik', 'lijep, zgodan, privlačan, profesionalan, inteligentan' ali i da bi 'bilo lijepo kad bi imali priliku pregledati Latinicu na YouTubeu i sjetiti se nekih ljepših dana'.

Inače, Denis Latin je novinarsku karijeru počeo kao 16-godišnjak u Šibeniku, gdje je surađivao u dopisništvu Slobodne Dalmacije, a danas u Informativno-medijskom servisu HRT-a uređuje brojne informativne televizijske formate poput news programa HRT4, Teme dana, emisije Otvoreno, Vijesti i Dnevnika.

Novogodišnji program na HRT-u 1994. godine. Urednica je bila Ksenija Urličić.

Objavljuje Denis LatinPonedjeljak, 17. listopada 2022.

O povratku pred kamere ne razmišlja. Prije godinu dana je u jednom od rijetkih medijskih istupa rekao kako se ne bojim starenja i odlaska u mirovinu. 'I kad nisam na poslu – radim. Uvijek se zabavljam informacijima. I kad budem u mirovini nastavit ću raditi ono što radim sada. Sebi želim samo puno zdravlja i još mnogo lijepih trenutaka', rekao je za Slobodnu Dalmaciju.

  • +3
Denis Latin Izvor: Cropix / Autor: Dragan Matic / CROPIX

Novost vezana uz njega je i da je odnedavno otvorio i Instagram profil. Ondje je također pokazao fotografiju iz nekih prošlih vremena, točnije iz kultne 'Latinice' iz 1995. u kojoj je gostovala Kasandra. Pokazao je i svoje brojne poslovne i privatne fotografije.