oporavlja se

Osjeća se sve bolje: Denis Latin otkrio da se energetski osjeća najsnažnije u zadnjih dvadeset godina

11.02.2022 u 12:10

Bionic
Reading

Novinar i urednik HRT-a koji je stvorio kultnu političku emisiju 'Latinica' s pratiteljima na društvenoj mreži rado dijeli svoje detalje iz privatnog života. U zadnje vrijeme ih obavještava oko tijeka svog liječenja, a oni mu pružaju veliku podršku

'Energetski danas se osjećam najsnažnije u zadnjih dvadeset godina. Imam osjećaj da bi mogao premještati Biokovo, Velebit, Dinaru i Učku. To je sinergijski učinak hemoterapije kod koje se krv čisti UV zrakama i dvije doze glutationa', napisao je Denis Latin na Facebooku. Zahvalio se liječniku koji mu je to omogućio i poručio da svaka čast njemu i medicini. Mnogi su mu sljedbenici poželjeli što skoriji, potpuni oporavak.

Godinama proživljava brojne hospitalizacije, pretrage i operativne zahvate (dosad ih je imao pet, a prošle je godine smršavio čak dvadeset kilograma). Nedavno je među ostalim podijelio informaciju da je nova terapija kojoj se podvrgnuo 'fascinantna' - koža mu se potpuno promijenila, ustaje u pet ujutro, a zaspi u dva iza ponoći. 'Čudo neviđeno', poručio je tada.

Energetski danas se osjećam najsnažnije u zadnjih dvadeset godina. Imam osjećaj da bi mogao premještati Biokovo,...

Objavljuje Denis LatinČetvrtak, 10. veljače 2022.

Podsjetimo, čuveni urednik i novinar se godinama bori s Chronovom bolesti, a premda većih problema nije imao od 1998. godine, još uvijek često mora boraviti u bolnici. Velike nade polaže u najnoviju metodu liječenja.

Denis Latin Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL