sve je zabrinuo

Denis Latin se oglasio dramatičnim statusom: 'Nisam u mogućnosti objavljivati bilo kakve sadržaje’

19.01.2022 u 19:00

Bionic
Reading

Čuveni HRT-ov voditelj, urednik i novinar te autor nekad kultne emisije 'Latinica' koju gledatelji pamte po tome što je progovarala o raznim društveno-političkim kontroverzama. U posljednje vrijeme Denis Latin je pažnju izazivao objavama na Facebooku, gdje ima vojsku sljedbenika. Kako stvari stoje, na neko vrijeme odlučio povući sa društvenih mreža

Nedavno je Denis Latin završio na Hitnoj pomoći u zagrebačkoj bolnici na Svetom Duhu. Svojim pratiteljima je tada otkrio da u pitanju nije bilo ništa ozbiljno, ali onda je nastavio s pričom o toj bolnici te je pohvalio liječnice i sestre nazvavši ih 'briljantnima, humanima, stručnima, pokretljivima i ljubaznima, naglasivši da 'sjajno rade svoj posao'.

Sada se javio dramatičnom objavom. 'Drage prijateljice i prijatelji, obavještavam Vas da do daljnjega zbog određenih društveno-ekonomskih pojavnosti nisam u mogućnosti objavljivati bilo kakve sadržaje na FB. Moja isprika”, poručio je Denis Latin u svojem posljednjem statusu ne ulazeći u razloge svojeg povlačenja.

U komentarima je naišao na veliku podršku. Poručili su mu da se vrati čim prije, da će im nedostajati njegove objave, poželjeli mu da se odmori te sreću i zdravlje. Većina njih se nada da Latinovo izbivanje s društvenih mreža neće potrajati.

  • +3
Denis Latin Izvor: Pixsell / Autor: Davor Puklavec/PIXSELL

Inače, novinar, urednik i voditelj je u više navrata progovorio o borbi s Chronovom bolesti, kroničnom upalnom bolesti probavnog sustava, koju vodi od 1986. godine, a pisao je o njoj i na Facebooku. 'Ova bolest nosi sa sobom bezbroj hospitalizacija, teških pretraga, ponekad i operativnih zahvata, ali i bezbroj ograničenja u svakodnevnom životu. Puno stvari ne možete, jednostavno ostaje zakinuti za ono što drugi mogu. Neki ne mogu uopće raditi i ovise o tuđoj financijskoj i svakoj drugoj pomoći. Nikad se nikome nisam žalio zbog toga', poručio je tada u poduljoj objavi.

Još 1986. obolio sam od nezarazne kronične Chronove bolesti koja je neizlječiva. Ova bolest nosi sa sobom bezbroj...

Objavljuje Denis LatinPonedjeljak, 19. listopada 2020.