Neodoljiva fotografija

Kad Izabel i Mateo Kovačić slave: 'Mamin dečko raste'

13.10.2022 u 09:29

Bionic
Reading

Jedan od najomiljenijih i najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni ne skrivaju radost i ponos. Osnivačica brenda Lunilou tu i tamo pokaže kakav detalj iz privatnog života na društvenim mrežama, no sad je razlog itekako opravdan. Naime, njihov sinčić Ivan proslavio je drugi rođendan

Uspješna poduzetnica nije propustila obilježiti veliki dan njihova sina Ivana na Instagram storyju. Sinčiću Ivanu, Izabel Kovačić uputila je i kratku, ali dirljivu rođendansku poruku. I ove godine priredili su mu tortu u obliku srca s jednostavnim ukrasima u obliku malih crvenih srca, a preslatki mališan odjeven u svijetlo plavi kompletić, degustirao ju je na svoj način.

'Mamin dečko raste', opisala je lijepa WAGSica i poručila: 'Sretan rođendan dragocjenom dječaku'. Podsjetimo, Ivan je prvo dijete Izabel i Matea koji su u braku od 2017. godine. Kruna je njihove dugogodišnje ljubavi i braka, kojeg su prije pet godina ozakonili u Zagrebu. Maleni Ivan rodio se u Petrovoj bolnici u Zagrebu, a njegovi roditelji ne skrivaju koliko su sretni s mališanom.

Izabek je za majčinstvo svojedobno izjavila da je to 'čista ljubav koja prije nije bila zamisliva'. Priznala je da se trudi se biti što bolja majka te da se nada da će to jednog dana njihov sin Ivan i vidjeti. Otkrila je kako je Ivan 'dobar dječak, ali da je jako živ'.

'On je još jako mali, njemu sad treba moja pažnja i ljubav, i to mu pokušavam dati na sve moguće načine s obzirom na to da mu oca često nema doma, ima poslovne obveze, onda mu moram biti i tata i mama, a to je važno', rekla je Izabel za InMagazin.

  • +4
Izabel Kovačić Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec / CROPIX