AKCIJA I MISTERIJA

Junaci kojih se nećete moći zasititi: Miniserija 'Zajedno protiv zločina' ili Bonnie i Clyde na britanski način

11.09.2022 u 17:54

Bionic
Reading

Ova britanska poslastica uljepšat će vam prve jesenske dane zahvaljujući idealnom omjeru akcije, misterija i karizmatičnih glumačkih izvedbi

Volite povijesne detektivske serije? Veliki ste obožavatelji Agathe Christie i njezinog popularnog detektiva Poirota? Jeste li znali da Christie ima i druge detektivske junake? Takvi se pojavljuju u britanskoj mini-seriji Zajedno protiv zločina (Partners in Crime) koja je izašla 2015. godine.

Partnerski dvojac koji se pojavljuje u seriji podsjeća na legendarni duo Bonnie i Clyde jer zajedno i u vjeri za bolje sutra prolaze kroz najveće nevolje usprkos malim šansama za sretni završetak. Serija Zajedno protiv zločina je dostupna na usluzi Pickbox NOW koja je pravo mjesto za proširiti vlastiti repertoar kriminalističkih serija uz junake kojih se nećete moći zasititi.

Bračni par i pregršt misterija u zelenom predgrađu Londona

Mjesto radnje je zeleno predgrađe Londona, a u njemu živi bračni par Tuppence i Tommy Beresford čiji će se životi jednim događajem potpuno preokrenuti.Čudnovati događaji uključuju rješavanje nekoliko misterija, spašavanje tuđih glava i potragu za neprijateljskim špijunima. Tijekom pustolovina bit će uvučeni u svijet prljavih poslova u kojeg je lako ući, ali trnovit je put izlaska.

Evo i jedan fun fact o sadržaju serije: vrijeme radnje je šaroliko u originalnim knjigama Agathe Christie, a u seriji radnja se odvija isključivo u 50-im godinama prošlog stoljeća.

Za seriju zaslužan je redatelj Edward Hall te scenaristi Zinnie Harris i Claire Wilson te sjajna glumačka postava koju čini mnogo zvijezda britanskog glumačkog svijeta: Jessica Raine (u ulozi Tuppence Beresford), David Walliams (Tommy Beresford), James Fleet (Carter), Matthew Steer (Albert), Paul Brennen (Lucky), Jonny Philips (Whittington) i ostali glumci. Osim snažne glumačke postave, Zajedno protiv zločina dobila je dvije nominacije za nagrade British Screenwriters' Awards (nagrada za Najbolje nove scenariste) i Royal Television Society, UK (Najbolja glazba s originalnim pjesmama).

Sviđa vam se pročitano? Onda se uputite već danas na Pickbox NOW streaming servis gdje možete pronaći Zajedno protiv zločina i uživati u jednoj sezoni sa šest epizoda!