VJERNA KLASICI

Julia Roberts otkriva u čemu se najbolje osjeća i čega joj nije nikad dosta

24.09.2017 u 08:50

Bionic
Reading

Slavna glumica prepoznatljive klasične ljepote još uvijek mami uzdahe svojim prirodnim izgledom i razoružavajućim osmijehom

Dobro je poznato da kad Julia Roberts kroči na crveni tepih, svi padaju u drugi plan, no lijepa glumica oduševljava i svojim casual izdanjima u kojima jednako dobro izgleda.

Omiljena holivudska ljepota koja i u 49-oj može zasjeniti puno mlađe konkurentice, pa ne čudi da ju je magazin People ove godine u travnju ponovno proglasio najljepšom ženom na svijetu i to po peti put za redom.

  • +36
Julia Roberts Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ponosna mama troje djece koja je u sretnom braku s kamermanom Dannyjem Moderom, otkrila je u kakvim se kombinacijama najbolje osjeća.

'Najviše volim kombinaciju crne i bijele. Sviđaju mi se stajlinzi koji su jednostavni, ali i moderni', rekla je zvijezda filmova 'Zgodna žena' ili 'Nothing Hill'.

Double fun today on set today with #juliaroberts #secretproject #secrettwins

Objavu dijeli Elizabeth Stewart 🐯🎈🈹🍸 (@elizabethstewart1)

Julia je u intervjuu za People ispričala kako joj se sviđa moda jer je vrlo uzbudljiva.

'Jako volim šalove, udobni su i efektni. Kad ga stavim, odmah se osjećam fantastično. Što se tiče stajlinga, za sve je zaslužna moja stilistica Elizabeth Stewart, koja se ne libi reći svoje mišljenje ili me ne tjera da se odijevam kako ne želim', rekla je glumica.

Julia Roberts Izvor: Reuters / Autor: REUTERS/Mark Blinch

Dodala je i kako se od samog početka jako dobro slagala s Armanijem.

'Pošto mi se sviđaju muška odijela, on je najbolje razumije moje ideje i ono što bih voljela nositi. Vremenom smo izgradili poseban odnos', kaže Julia koja uživa nositi muška odijela, pa se mnogi sjećaju onog koji je nosila na njujorškoj premijeri filma 'Čelična magnolija' davne 1989. godine.

  • +2
Julia Roberts u šetnji Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Lijepa glumica otkrila je i čega joj nikad nije dosta u garderobi.

'Savršenih bijelih košulja. Sve su na neki način različite', kaže Julia koja ih sjajno uklapa u svoje outfite koji su uvijek s puno ukusa.

Osim toga, glumica priznaje i da je jako slaba na cipele, a osobito popularne oxfordice.

'Trendovi su zabavni, ali ja nemam vremena za igru. Zato je moj izbor klasika', iskrena je Julia.