12 izvođača u dva dana

Jubilarno 10. izdanje Regius festivala održat će se od 9. do 11. srpnja u uvali Martinska

25.06.2021 u 21:26

Bionic
Reading

Jubilarno 10. izdanje Regius festivala održat će se od 9. do 11. srpnja u uvali Martinska, a među ostalima, na festivalu nastupaju Goran Bare & Majke, Mimi Mercedez, Urban & 4

Na glavnoj pozornici, u dva dana festivala nastupit će ukupno 12 izvođača, a organizatori su u petak otkrili da će prvog dana festivala nastupiti Goran Bare & Majke, grupa Svemirko, Mimi Mercedez, Tam, Živac Maradona i Diskodelija.

U subotu, 10. srpnja na binu se penju Urban & 4, Grše, Bore Balboa, Klinika Denisa Kataneca, Barbara Munjas i Mali Japanac.

Organizacija jubilarnog izdanja festivala ostvarena je u suradnji s portalom muzika.hr, prema kojoj je popis izvođača na glavnoj festivalskog pozornici odabrao osnivač i urednik tog portala Edo Plovanić.

Na drugoj festivalskoj pozornici, tijekom trodnevnog festivala nastupit će 30 DJ-eva, a posjetitelji će moći slušati raznovrsnu glazbu, od dubstep, grime i trance glazbe do funka i disca.

Organizatori ističu da je u cijenu ulaznice uključen i trodnevni festivalski kamp te podsjećaju da su se i prošle godine, unatoč pandemiji, u uvali Martinska održali brojni festivali.