GLAZBENA DIVA

Josipa Lisac pokazala što su njezini gušti; svi je pitaju za 'štuku u šlagu'

29.06.2023 u 10:00

Bionic
Reading

Naša glazbena diva nedavno je objavila pravu art poslasticu koja je pobudila veliki interes publike koja je s nestrpljenjem čekala njezinu novu pjesmu. Nakon toga javila se iz Istre

'Gastronomsko gurmanski užitak', stoji u opisu fotografije na kojoj legendarna umjetnica Josipa Lisac pozira sa delicijama u kojima je guštala.

Osim što su svi bili oduševljeni njezinom fotografijom i vječno mladim izgledom, mnogi su je pitali za njezinu famoznu 'štuku u šlagu' koja je ranije postala prava senzacija na društvenim mrežama. Naime, prije više godina nakon posjeta Zoranu Šprajcu, odnosno, gostovanju u emisiji RTL Direkt, Josipa je izjavila da 'voli štuke u šlagu'.

Nakon toga svi su opčinjeno počeli spominjati misteriozno jelo, a mlađi fanovi i dan danas oduševljeno rekreiraju tu već legendarnu scenu iz emisije.

  • +3
Josipa Lisac Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL

'Šlag je dio tog umaka. Jednostavnije je to napraviti nego sarmu. Štuka se kuha, mora biti u poziciji da se ne bi slomila. Kasnije se radi umak, u umaku su sastojci: lučice, putar, bijelo vino, slatko vrhnje, sol, papar i trave. Mi smo vrlo često kuhali s estragonom. To je zapravo improvizacija', pojasnila je kasnije Josipa Šprajcu.