U ŠIBENIKU

[FOTO] Ovaj će koncert publika itekako zapamtiti: Josipa Lisac od bure se skrivala iza bubnjeva, sjedeći ispod kišobrana

10.08.2022 u 11:52

Bionic
Reading

Osebujna pjevačica nastupila je na tvrđavi sv. Mihovila u Šibeniku, gdje je publiku oduševila svojim izvedbama, unatoč tome što su je zbog bure vidjeli samo tijekom prve, ali i posljednje pjesme

Gotovo cijeli koncert, koji je sinoć održala na tvrđavi sv. Mihovila u Šibeniku, glazbena diva Josipa Lisac provela je skrivajući se od bure iza bubnjeva Borne Šercara.

Kako piše Šibenik.in, koji nam je i ustupio fotografije, Josipa Lisac već je navikla da za svojih koncerata na šibenskoj tvrđavi uvijek dočeka jak vjetar, a upravo s njim ima najvše problema.

Ovoga puta Josipa se skrivala ispod prozirnog kišobrana, a iako je prvu pjesmu otpjevala stojeći na pozornici, bura je ipak bila prejaka, pa je spas potražila iza bubnja.

Negdje na sredini konceta otkrila je i kako joj reflektori ispred kojih sjedi griju leđa, a cijelo to vrijeme publika je po prvi puta stajala sa strane pozornice, kako bi uopće mogli vidjeti Josipu dok pjeva.

  • +14
Josipa Lisac na Tvrđavi sv. Mihovila Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Valerio Baranovic

Inače, nedavno je oduševila sve svojom reakcijom tijekom svog posjeta ATP turniru u Umagu, gdje je, uoči početka meča, kada su se tenisači zagrijavali, štitila svoje lice od teniskih loptica ružičastom torbicom, koju je držala, a kakvim drugim, negoli ružičastim rukavicama.