ISKREN KOMENTAR

Josipa Lisac komentirala Prijović: 'Znam za neke koncerte gdje je pola karata podijeljeno'

08.12.2023 u 14:56

Bionic
Reading

Aleksandra Prijović posljednjih je dana glavna tema u regiji zbog pet rasprodanih koncerata u Zagrebačkoj Areni, a o tome je dala mišljenje i naša čuvena umjetnica

Josipa Lisac je gostujući na N1 infoTV pričala o popularnosti 'cajki' u Hrvatskoj podržavajući raznolikost u glazbenim izborima. 'Zašto ne bismo imali svoj izbor?', naglasila je.

'I ja imam pune i rasprodane koncerte, i drugi imaju pune i rasprodane koncerte, nema tu ljubomore. Ne želim reći ništa protiv', istaknula je pjevačka diva te je dodala:

'Pogotovo ako još ima ljudi koji su uplatili karte, pa to je fantastično. Jer znam za neke koncerte za koje je pola karata podijeljeno. Ima pravde? Ne znam. Ali ako ste spremni za koncert i možete ga rasprodati, super! Nema riječi', objasnila je Josipa.

U sjećanje na ljubav

Josipa Lisac održala veličanstven koncert na zagrebačkoj Šalati

Pogledaj galeriju

Za kraj je kazala da reportaže s koncerata najbolje prikazuju stvarnu situaciju i atmosferu, naglašavajući da ponekad riječi ne mogu u potpunosti dočarati iskustvo. 'Riječi zvuče glupo, zapravo. Kad se napravi reportaža (s koncerta), to najbolje pokazuje sve', smatra.