BRAK NA KLIMAVIM NOGAMA

Još uvijek nisu na istima adresama: Dok Igor uživa s prijateljima u Srbiji, Severina se provodi u Splitu

11.10.2020 u 10:05

Bionic
Reading

Svoj brak i ljubav prije nekoliko su mjeseci doveli u pitanje te pokrenuli u medijima priče o razvodu. Od tada ih nismo imali prilike vidjeti zajedno u javnosti. Igor vrijeme uglavnom provodi u rodnoj Srbiji s prijateljima i obitelji, a Seve se najbolje osjeća kod majke u Splitu

Da je brak Igora Kojića i Severina na klimavim nogama dalo se naslutiti još početkom ljeta, a kako su tada pisali mediji iz regije, za sve je navodno kriva svađa naše pjevačice s Igorovim roditeljima. Još od lipnja ove godine, poznati supružnici nisu zajedno viđeni u javnosti, a posebno interesantno je što se na društvenim mrežama oglašavaju zasebno bez uzajamnih poveznica.

Kojić je već neko vrijeme u Srbiji, a trenutno uživa na jugu zemlje s bliskim prijateljima. Pritom jasno daje do znanja da mu ništa ne nedostaje.

S druge strane, Sevka se sve češće može vidjeti u rodnom Splitu. Zagrebačku adresu za koju ju sada vežu tek pozivi na sud i prazan stan, radije mijenja obiteljskim gnijezdom u Dalmaciji. Ondje uživa u majčinoj 'spizi', druženju s prijateljima iz rane mladosti i ulicama grada u kojem je odrasla.

U posljednjoj objavi prisjetila se nekih od svojih trenutaka iz djetinjstva te sjetno poručila: 'Marmontova ulica, meni najdraža jer je posebna, najviše prehodana, po njoj smo trčale poslije škole iz “nove muzičke” u Cheerija na najbolje tople sendve u bubli i bombice. Na vrhu kula od Bastiona, tu san čekala bus šesticu za Sućidar (ako neko pita... siromašna četvrt, Braće Santini 10...), a prema dole se spuštaš drito u bili svit, jer je dole more. Po sredini livo, smrdi sa peškarije, a priko puta desno na Prokurativama su se pivale neke antologijske pisme.Naprimjer,uživo slušaš Olivera “Oprosti mi pape”iz Marmontove jer nemaš kartu za splitski festival. I onda se mi ekipa, posli škole preko Marmontove spustimo do rive, sidnemo na klupu, jedemo buble i vonjamo onaj miris rive s kojim smo odrasli... Ala koji gušt... Tog vonja više nema, neko bi reka ”Fala svetom Frani”, ali osjećaj da me doli čeka najlipša riva je isti, istijacti... letin!’.

Uz to je objavila svoju fotografiju iz navedene splitske ulice gdje pozica u vrlo vrućem izdanju. Sevka u vrućim hlačicama prizor je koji je mnoge zadivio.