DANI ZADOVOLJSTVA

Još jedno slavlje zaljubljenog nogometaša: Jedvajeva cura imala promociju diplome

19.11.2018 u 15:18

Bionic
Reading

Uz to što je poznata po tome što ljubi 'vatrenog' Tina Jedvaja 22-godišnja Dina Dragija osim ljepotom i stilom, pozornost plijeni i svojim studentskim uspjesima. Plavokosa ljepotica bodri nogometaša u svim sportskim uspjesima, no podrška ne izostaje ni s njegove strane

Početkom srpnja završila je preddiplomski studij Međunarodnih odnosa i diplomacije, a ponosni Tin Jedvaj se odmah pohvalio na Instagramu. Sada je njena diploma Dine Dragije postala i službena. Primila je svoju diplomu na promociji s čime se pohvalila na društvenim mrežama, a ni njezin dečko koji nije mogao sakriti koliko je ponosan na nju.

View this post on Instagram

bacc.rel.int

A post shared by ®Dina Dragija ( Дина ) (@_dinad_) on

'Toliko sam ponosan na tebe! Tvoja promocija podsjetila me da se radi uvijek isplati. Ne samo da si me učinila ponosnim jer si primila diplomu već i zato što trenutno studiraš na jednom od najboljih fakulteta na svijetu. Hvala ti na tvojim uspjesima, tvoj uspjeh me motivira. Čestitam!', poručio je mladi nogometaš svojoj dragoj.

Dina je s odličnim završila preddiplomski studij Visoke škole međunarodnih odnosa i diplomacija Dag Hammarskjöld u Zagrebu odnosno prvostupnik. Na prvoj godini morala je birati koje jezike će učiti - arapski, francuski, španjolski, talijanski, njemački ili ruski. Završni rad bio joj je na temu 'Vanjske politike Jugoslavije od 1945. do 1956. godine'.

Osim studiranja bavi se i modelingom. Ona i Izabel Kovačić super su prijateljice pa se druže i u Londonu i u Zagrebu, a snimile su i zajedničku kampanju za zagrebački frizerski salon. Ova ljepotica ima odličan smisao za modu pa pratitelje na Instagramu nerijetko časti odličnim odjevnim kombinacijama. Dina studira i živi u Londonu gdje je upisala prestižni UCL (University of London).

  • +2
Dina Dragija Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram