NITKO NEMA TAKVE BORCE

Djevojka Tina Jedvaja podijelila emotivnu poruku svoje kolegice strankinje

14.07.2018 u 16:51

Bionic
Reading

Dina Dragija, djevojka našeg mladog reprezentativca Tina Jedvaja, u iščekivanju nedjeljne utakmice podijelila je emotivnu sliku sa svojim dragim, no još je emotivnija poruka koju je prenijela od svoje kolegice strakinje koju je ljubav dovela u Hrvatsku

Iako je čvrsto uvjerena da će Hrvatska osvojiti Svjetsko prvenstvo, ova strankinja kaže kako se njezini osjećaji prema Hrvatskoj i njezinim ljudima neće promijeniti bez obzira što se dogodilo u nedjelju, jer zna tko su i kakvi su Hrvati.

'Dokazali su se nebrojno puta kroz povijest na bojnim poljima, čemu nas uče povijesne knjige, kao i na nogometnim igralištima, što smo mogli vidjeti na njihovim prijašnjim utakmicama. Borili su se sa svima koga su dobili i ostavljali na terenu srca i duše tijekom cijele utakmice', kaže ova strankinja i poručuje Hrvatima da bi trebali biti ponosni na svoju zemlju koja daje i podiže ratnike sa srcem od zlata.

'Nevjerojatno sam sretna i još više ponosna što mi je život dodijelio da se zaljubim u Hrvata, da upoznam toliko nevjerojatnih i predvinih ljudi koje mogu ubrojiti u svoje životne prijatelje, što sam se skrasila u ovoj dragocjenoj zemlji i što je najvažnije, da je mogu zvati svojim domom', zaključila je svoje razmišljanje Pherence Charlotte Cho.

Pherence pohađa Visoku školu međunarodnih odnosa i diplomacije Dag Hammarskjöld u Zagrebu, na kojoj je nedavno diplomu stekla Dina Dragija, s čime se naš reprezentativac pohvalio nakon pobjede nad Danskom.

  • +4
Tin Jedvaj Izvor: Pixsell / Autor: PIXSELL