ZNA KAKO SE TO RADI

Bila je u centru pažnje od malih nogu: Sofia Vergara oduševila fotografijom iz djetinjstva

19.02.2021 u 14:54

Bionic
Reading

Više od 21 milijun ljudi prati svaku njezinu objavu na njezinu Instagram profilu, stoga ni posljednja fotografija, na kojoj je kao djevojčica, nije prošla nezapaženo, posebice jer na njoj Sofia Vergara otkriva da je već od malih nogu znala da će biti neka vrsta zabavljačice

Odjevena u bijele najlonke i tamnoplavi triko, crvene baletne cipelice i nešto zavezano oko vrata što nalikuje nekom šeširu na vezanje, samouvjereno je Sofia Vergara odradila svoju točku. Taj trenutak ostao je zapamćen zahvaljujući snimljeno fotografiji tih davnih 80-ih, a koju je sada vjerojatno najpoznatija Kolumbijka na svijetu podijelila sa svojim obožavateljima na Instagramu.

Fotografija je snimljena u njezinom rodnom gradu Barranquilli tijekom održavanja karnevala. Upravo tamo je odrastala Sofia Vergara, koja je rođena 10. srpnja 1972. i odrastala u katoličkoj obitelji uz oca Julija Enriquea, koji je bio stočar, i majku Margarite, kućanicu, ali i petero braće i sestara te nebrojeno mnogo rođaka.

Nakon što je završila privatnu dvojezičnu školu, Marymount International School Barranquilla, upisala je stomatologiju i provela tri godine na fakultetu.

Svoju i više nego uspješnu karijeru započela je kada ju je, kao sedamnaestogodišnjakinju, na lokalnoj plaži zamijetio fotograf i u njoj vidio izniman potencijal. Umjesto da se ostvari kao stomatologinja, o čemu je sanjala od djetinjstva i do te su je titule dijelila tek dva semestra, Sofia Vergara postala je model.

Ipak, budući da je pohađala katoličku školu, bila je zabrinuta kako će se time moći baviti, stoga je tražila dozvolu svojih učiteljica, ujedno časnih sestara, da radi kao manekenka. Nedugo nakon što je otkrivena postala je zaštitno lice u Pepsijevoj reklami za Latinsku Ameriku, a s 20 već je bila traženi model u Bogoti.

  • +3
Sofia Vergara Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

I sve se činilo idilično, kampanje i reklame su se nizale, ona je čak dobila priliku raditi kao voditeljica u kolumbijskim televizijskim showovima, no onda je došla 1998. godina te se njezin život preokrenuo za 180 stupnjeva. Te godine njezin je brat ubijen tijekom neuspjelog pokušaja otmice, a cijela njezina obitelj novi je život potražila u Miamiju. Ostalo je povijest.