NA REVIJI u PARIZU

Još jedno pojavljivanje Cate Blanchett bez vjenčanog prstena

06.03.2024 u 09:59

Bionic
Reading

Imati holivudske ljepotice u prvim redovima svojih revija odavno je stvar prestiža najpoznatijih modnih kuća svijeta, stoga ne čudi da je Louis Vuitton, za pariški Tjedan mode, poslao pozivnicu Cate Blanchett, koja je novim pojavljivanjem dolila ulje na vatru oko svog braka s Andrewom Uptonom

Pariški Tjedan mode okupio je ljubitelje mode iz cijeloga svijeta, a čelnici modnih kuća mjesecima su unaprijed dogovarali pojavljivanja holivudskih zvijezda upravo na njihovim revijama. Louis Vuittonu uspjelo je u Pariz dovesti 54-godišnju Cate Blanchett, koja je ponovno zablistala ispred okupljenih fotografa, ali i potakla nova šuškanja o problemima u njezinom braku.

Naime, već se duže šuška kako je braku lijepe Cate i četiri godine starijeg Andrewa Uptona došao kraj, a ona te glasine dodatno potpiruje nenošenjem vjenčanog prstena.

Bez njega je stigla i na predstavljanje Louis Vuittonove kolekcije za jesen - zimu 2024/2025, odjevena u satensku plavu bluzu otvorenih rukava, na koju su se savršeno uklopile crne kožne hlače.

Cate Blanchett Izvor: Profimedia / Autor: Tom Nicholson / Shutterstock Editorial / Profimedia

Dobro raspoložena i nasmijana, Cate je stala pred fotografe i odradila poziranje, ni ne trudeći se sakriti ruku bez vjenčanog prstena.

Inače, par već mjesecima nije viđen zajedno u javnosti. Supružnici, koji su u braku od 1997. godine, posljednji su put viđeni u kolovozu prošle godine, tijekom obiteljskog odmora na Ibizi, a u veljači ove godine u prodaju su stavili i svoju kuću u Melbourneu.

Od 2015. Cate i Andrew s djecom žive u Velikoj Britaniji, gdje su kupili još nekoliko nekretnina. Tijekom braka dobili su trojicu sinova, Dashiella (22), Romana (19) i Ignatiusa (16) te kćer Edith (8).