NE ZNA REĆI ISTINU

Još jedna Trumpova laž s 'dna ladice': Zašto je prešutio pravu cijenu Melanijinog zaručničkog prstena?

09.02.2018 u 09:51

Bionic
Reading

Mediji Donalda Trumpa ne ostavljaju na miru. Kada ne napravi nikakav gaf u politici, onda se izvlači njegov prljavi veš. Afera s pornoglumicom otprije 12 godina uzdrmala mu je ovih dana brak, a sada su se američki mediji dohvatili i zaručničkog prstena koji je poklonio Melaniji

Kada je 2005. godine Donald Trump zaprosio Melaniju Knauss, poklonio joj je, kako i priliči jednom milijarderu, prsten s najvećim i najsjajnijim dijamantom. Nekako u to vrijeme danas aktualni američki predsjednik dao je intervjuu za The New York Times, u kojem je rekao kako su mu čelnici Graff Diamondsa dali 'popust' od milijun dolara za prsten sa savršeno izrezanim 15-karatnim dijamantima, no kako donosi Forbes, čini se da je to bila velika laž.

Čak 13 godina kasnije 'slučaj zaručnički prsten' izvučen je s dna ladice, a novinari Forbesa poslali su upit predsjedniku uprave Graff Diamondsa, Laurenceu Graffu, da razjasni situaciju i kažu koliko je zapravo on koštao. Kao ugledni poslovni čovjek, Graff nije želio ulaziti u detalje, stoga je napisao tek da je bilo pravo zadovoljstvo poslovati s Trumpom. Ipak, dodao je kako mu ipak nisu izašli u susret prilikom kupovine zaručničkog prstena i dali popust.

Kada je 2005. davao intervjuu, Trump je rekao kako su iz Graff Diamondsa inzistirali da mu daju popust. 'Samo bi budala rekla - 'ne, hvala, platit ću milijun dolara više za dijamant'', otkrio je tada Trump, dodavši kako je njima bilo u cilju da dobiju medijsku pažnju i, na neki način, besplatnu reklamu.

  • +247
Melania Trump - svi stajlinzi prve dame Izvor: Profimedia / Autor: NN

Ipak, iz Graff Diamondsa se s njegovim izjavama ne slažu: 'Ne poklanjamo nakit kako bismo dobili medijsku pažnju.'

Izvor blizak Trumpu za Forbes je otkrio kako je predsjednik platio punu cijenu prstena i to gotovinom, a isto je napravio i kada je Melaniji poklonio prsten za desetu godišnjicu braka.

Koja je na kraju cijena prstena, nije poznato, no za Trumpa milijun dolara gore ili dolje ne čini baš nikakvu razliku.

  • +29
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia