NJEGOV ZAŠTITNI ZNAK

Smije mu se cijeli svijet: Vjetar pokvario Trumpovu frizuru i otkrio sve

08.02.2018 u 10:47

Bionic
Reading

Oko svoje frizure on se zaista trudi. I dok većina, uključujući njegovu miljenicu, kćer Ivanku Trump, smatra da izgleda smiješno s tom bojom kose i frizurom, on očito to ne misli jer je ovom izgledu vjeran već desetljećima. No, tko zna, možda će nakon posljednjeg događaja ipak razmisliti te bolje učvrstiti kosu ili promijeniti frizuru jer na vremenske neprilike ne može utjecati

Iako bi u prvom planu, budući da je na funkciji predsjednika Amerike, trebale biti njegove političke odluke, javnost više zabavlja njegov brak s Melanijom Trump, ali i specifična frizura, koja je njegov zaštitni znak već desetljećima.

Već je odavno poznato to da njegovu boju kose i 'gnijezdo' na glavi ismijava i njegova miljenica - kći Ivanka Trump, a nakon što su u javnost došle najnovije snimke, na kojima je vjetar, dok je Trump ulazio u predsjednički avion, otkrio više negoli je trebao, smije se i cijeli svijet.

Donald Trump - problemi s kosom Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Naime novinarka Ashlwy Feinberg na svom je Twitteru objavila video u kojem se Donald Trump penje u Air Force One. Na pola puta vjetar je zapuhao jače te je 'odlijepio' dio njegove kose na zatiljku i doslovce ju dignuo u zrak.

'Isprva nisam mislila da je to moguće, ali sada mislim da je', napisala je novinarka uz video koji je nazvala 'Pravi Donald Trump! Budite oprezni, nećete se moći praviti da niste vidjeli!' 

  • +24
Donald Trump Izvor: Profimedia / Autor: N.N.