TKO JE MISTERIOZNI GARY?

Još jedan skandal: Izašao iz zatvora i postao zvijezda

28.02.2017 u 21:16

Bionic
Reading

O ovogodišnjoj dodjeli Oscara sigurno će se dugo pričati, a mediji su pronašli još jednu nevjerojatnu priču

Izvijesni Gary iz Chicaga slučajno se našao na dodjeli Oscara i postao glavna zvijezda društvenih mreža.

Gary Alan Coe (59) prošetao se crvenim tepihom kao jedan od članova turističke grupe koju je Jimmy Kimmel iznenadio obilaskom.

Voditelj dodjele Oscara ispričao je skupini turista kako idu u obilazak poznatog muzeja, ali oni su se zapravo odjednom našli u Dolby Theateru gdje se odvijala svečana dodjela nagrada.

Garyja i Vickie Jimmy Kimmel je upoznao s Nicole Kidman, Octavijom Spencer, Ryanom Goslingom i Emmom Stone, a zatim je Vickie otkrila tko je njezin omiljeni glumac: Denzel Washington.

Gary Alan Coe i njegova zaručnica Vickie Vines izazvali su pravu senzaciju. Nakon što su pred svima otkrili da su zaručeni, Denzel Washington odglumio je da ih je vjenčao te ih proglasio mužem i ženom. I drugi su se rado uključili u ovu zezanciju pa je bivša 'Prijateljica' Jennifer Aniston 'mladenki' poklonila svoje sunčane naočale.

Gary je otkrio kako je samo tri dana ranije pušten iz zatvora u Kaliforniji nakon 20 godina, gdje je bio zbog nekoliko počinjenih kaznenih djela, između ostalih i krađu parfema iz 1997.

'Tužno je provesti 20 godina u zatvoru i ne biti roditelj svojoj djeci, djed unucima, ali nisam mogao vjerovati što mi je moj sin danas rekao. Rekao mi je da je ponosan na mene, a to mi znači sve', ispričao je Gary, koji je svoju zaručnicu upoznao dok je još bio iza rešetaka.

Gary se na kraju okrenuo vjeri, a par se planira ovog ljeta vjenčati u Kaliforniji.

Osim Garyja i ostali turisti snimili su selfieje za pamćenje, a glumac Mahershala Ali im je svima dao svoj zlatni kipić da ga malo drže u rukama.