vRIJEME JE ZA PROMJENE

Još jedan odlazak s Prisavlja: Lana Banely napušta HRT?

11.09.2018 u 14:57

Bionic
Reading

Otkako je na svijet prošle godine donijela djevojčicu Naomi, sportska novinarka HRT-a se skoro nikako nije pojavljivala u medijima, u potpunosti se posvetivši svojoj djeci. Lana Banely, govori se po prisavskim kuloarima, još je jedno prepoznatljivo lice koje navodno odlazi s televizije na kojoj je provela 10 godina

Koliko uživa u ulozi majke, Lana Banely više je puta dala do znanja, a čak je i na Instagramu promijenila ime i nadjenula si novo: 'Samo mama Lana'.

Do Lane Banely nismo uspjeli doći, bila je nedostupna na svom dosadašnjem službenom mobitelu. Na ekranima je nema jer je koristila produženi rodiljni dopust, no od tri upućena izvora s Prisavlja doznali smo da lijepa sportska novinarka navodno s 1. listopada odlazi s HRT-a. Još se samo čeka službena potvrda s HRT-a nakon što se riješi potrebna papirologija.

Lana je 2008. postala stalni dio sportskog tima ekipe HTV-a te je sudjelovala u brojnim projektima, od svjetskih prvenstava do Olimpijskih igara. Među ostalim bila je urednica sportskih vijesti u 'Dnevniku' te emisije 'Olimp'.

Premda je dugo nije bilo na ekranu, Lana Banely je očito itekako ostala vezana uz sport. U Rusiji je, naime, bodrila Vatrene na finalu Svjetskog nogometnog prvenstva. Sa suprugom, sportskim menadžerom Andyjem Barom u braku je godinama, a najveći blagoslov joj je majčinstvo i njihovo dvoje djece, Naomi i Adriano.

'Gode mi komplimenti, ali izgled nije jamstvo uspjeha. Uvijek će se pojaviti neka mlađa i ljepša, ali u poslu će uspjeti ona najupornija, koja svakodnevno radi na sebi i nadograđuje se. Obitelj ili karijera? Bez imalo razmišljanja odrekla bih se karijere i novca. Bila bih prava domaćica', izjavila je ranije Lana Banely. Upravo je majčinstvo to zbog kojeg je navodno bivša prvakinja u taekwondou odlučila otići s HRT-a.

  • +12
Lana Banely Izvor: Cropix / Autor: Biljana Gaurina / CROPIX