MATTY HEALY

Još jedan ljubavni brodolom: Taylor Swift nakon mjesec dana prekinula sa 'zločestim dečkom'

05.06.2023 u 23:27

Bionic
Reading

Nakon što su se i njezini najvjerniji obožavatelji oglasili i javno joj poručili da se makne od 'zločestog dečka' Mattyja Healyja, prema pisanju svjetskih medija, Taylor Swift ih je očito i poslušala, jer nakon mjesec dana više nisu zajedno

Kako donosi TMZ, kratka, ali slatka ljubavna avantura dvoje glazbenika, Taylor Swift i Matthyja Healyja došla je svome kraju. Očito 'zločesti dečko' svjetske glazbene scene ipak nije pravi muškarac za nju, a njihov prekid podržavaju i milijuni njezinih obožavatelja diljem svijeta.

Prijatelj blizak donedavnom paru otkrio je kako je pjevač ponovno slobodan, no razloge njihovog prekida nije znao reći. Ipak, neki drugi izvori tvrde kako je glavni razlog zgusnut raspored, ali i nekompatibilnost među pjevačima rezultirala brzim krajem.

'Taylor i Matty su prekinuli. Oboje su pretrpani obvezama, a uz to su shvatili da si baš i ne odgovaraju', rekao je izvor i dodao:

FATALNI MATTY HEALY

Uživa u novoj ljubavi: Taylor Swift više ne krije koliko je zaljubljena

Pogledaj galeriju

'Taylorini prijatelji žele najbolje za nju, stoga nisu pretjerano iznenađeni ovim prekidom, osobito jer je ona nedavno izašla iz dugogodišnje veze.'

Inače, obožavatelji Taylor Swift od samog početka nisu odobravali ovu njezinu vezu i to iz jednostavnog razloga - Matty Healy se u veljači šalio na račun rasizma te je iznio nekoliko homofobnih komentara na račun repera Ice Spicea.

Osim toga, pjevač grupe '1975' otprije je optuživan da je pokret za zaštitu života crnaca 'Black Lives Matter' pokušao iskoristiti za promociju vlastite glazbe. No, ni to nije sve. Nedavno je na pozornici koristio nacistički pozdrav uz stihove 'Hvala ti, Kanye, jako cool', aludirajući na rasističke, homofobne i nacističke komentare repera Kanye Westa.

Mnogi ga kritiziraju i za nedolično ponašanje prema obožavateljima, prije svega za učestalo ljubljenje fanova na svojim koncertima.