NAKON TRI GODINE

Još jedan krah ljubavi na domaćoj sceni: Razvode se Jelena Veljača i Dražen Čuček

22.08.2018 u 10:12

Bionic
Reading

Za manje od mjesec dana trebali su proslaviti treću godišnjicu braka, no domaći glumački par takav scenarij ipak neće doživjeti. Jelena Veljača i Dražen Čuček otkrili su da je njihovu braku došao kraj

'Da, nažalost, istina je. Obitelj i prijatelji znaju da smo razdvojeni već neko vrijeme, zajedno nastavljamo odgajati Lenu i to nam je najvažnije. Više izjava na ovu temu nećemo davati u najboljoj namjeri da zaštitimo njezinu privatnost. Hvala na razumijevanju', potvrdila je za magazin Story Jelena Veljača, glumica, scenaristica i producentica koja je nakon nešto manje od tri godine braka s glumačkim kolegom Draženom Čučekom shvatila da više ne funkcioniraju kao par.

Razlozi razvoda do sada skladnog braka nisu poznati javnosti, a prema svemu što smo posljednjih mjeseci mogli vidjeti na društvenim mrežama, nije se moglo naslutiti da je njihovu odnosu došao kraj.

Tportal je pokušao kontaktirati Jelenu Veljaču, ali ista za izjave nije bila dostupna.

  • +4
Jelena Veljača Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

Ljetne praznike Veljača i Čuček su proveli na otoku Zlarinu, a nedavno se tročlana obitelj preselila u Beograd zbog snimanja novog projekta.

Podsjetimo, zagrebačka glumica i njezin jedanaest godina stariji kolega svoju su ljubavnu priču započeli tijekom zajedničkog igranja predstave ‘Prava stvar’, u kojoj su glumili ljubavnike. Nakon nekoliko mjeseci veze počeli su zajedno živjeti, a u lipnju 2015. godine saznali su da će postati roditelji.

Kako su oboje već jednom bili u braku, Jelena s glumcem Jankom Popovićem Volarićem, a Dražen s javnosti nepoznatom Anom, par je bračne zavjete izmijenio u nešto intimnijem okruženju. U rujnu 2015. vjenčali su se u Zagrebu i pripremili malo slavlje samo za kumove.

Kao kruna ljubavi na svijet je došla njihova mezimica Lena, danas dvoipolgodišnja djevojčica.

Sada već bivši supružnici, koji su trenutno okupirani poslovnim projektom u Beogradu, dokazuju da su unatoč razvodu sjajni roditelji svojoj kćerkici koju drže kao kap vode na dlanu.

Osim roditeljstva, još će jedna stvar povezivati Jelenu i Dražena. Struka će biti dodirna točka nekad zaljubljenih partnera, a u daljnjim mogućim suradnjama ne bi trebalo biti problema.

  • +4
Jelena Veljača i kći Lena ispred Muzeja Mimara Izvor: Pixsell / Autor: Davor Puklavec/PIXSELL

'Obožavam raditi s fantastičnim glumcima. Mene glumci inspiriraju, ja se u njih nepovratno zaljubljujem, volim ih, pišem za njih i proživljavam s njima sve scene. Dražen je jedan od najtalentiranijih hrvatskih glumaca i on je zapravo razlog za to što sam pristala na ovu ponudu. Znala sam da predstava u kojoj je on na sceni dva sata ne može biti loša i znala sam da će svojim talentom pokriti sve eventualne greške koje napravimo', izjavila je nedavno u velikom intervjuu za tportal poznata plavuša.