šuška se, šuška...

Još jedan gaf: Meghan Markle i princ Harry putovali su privatnim avionom kompanije koja u zadnje vrijeme nije na dobrom glasu

01.10.2021 u 12:37

Bionic
Reading

Nakon što su posjet New Yorku iskoristili kako bi ukazali na veliki jaz između siromašnih i bogatih zemalja, posebice aludirajući na to da cjepivo protiv koronavirusa nije dostupno svima na svijetu, princ Harry i Meghan Markle za povratak kući, umjesto komercijalnog leta, odabrali su onaj privatnim avionom. A nisu štedjeli ni na odjeći koju je Meghan 'prošetala' tijekom svega tri dana boravka

Jennifer Lopez, Jessica Simpson, Kelly Clarkson i Heidi Klum sve su izdale svoje beauty linije pod pokroviteljstvom marketinške kompanije Guthy-Renker, a upravo zahvaljujući suradnji s njima Cindy Crawford je postala najbogatiji supermodel na svijetu. Ako se zbroje dva i dva, nakon što su se upravo njihovim privatnim avionom iz New Yorka u Los Angeles vratili Meghan Marke i princ Harry, lako je moguće da je u pripremi neki novi projekt, kao novi izvor prihoda za njih.

Ipak, javnost o Guthy-Renkeru i nema baš pretjerano pozitivno mišljenje. Naime, postoji mnogo kontroverzi vezano uz njih. Tako je recimo protiv njih pokrenuta istraga nakon što ih je za ukupni iznos od 26 milijuna dolara tužilo na tisuće žena koje tvrde kako im je zbog njihovog šampona otpala kosa, a glavni i odgovorni u kompaniji Tony Robbins ovih je dana optužen je za širenje lažnih informacija o koronavirusu.

  • +19
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: Erik Pendzich / Shutterstock Editorial / Profimedia

Zbog korištenja njihovog privatnog aviona nagađa se kako je Meghan u pregovorima oko vlastite kozmetičke linije, koju želi napraviti u suradnji s kontroverznom kompanijom, očito se vodeći primjerom Cindy Crawford koja je 2005. izdala liniju anti-age proizvoda pod nazivom Meaningful Beauty, zahvaljujući kojima je zaradila milijune. Točnije, njezino se bogatstvo danas procjenjuje na oko 225 milijuna dolara, od čega je većinu stekla upravo na kremicama protiv bora.

  • +12
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: North Woods / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia