ODUŠEVIO FANOVE

Jole pokazao kako provodi vrijeme u izolaciji s kćerima: 'S njima nikad nije dosadno!'

06.04.2020 u 23:22

Bionic
Reading

Jedan od omiljenih zabavnih pjevača u Hrvata, Joško Čagalj Jole, pridružio se brojnim odgovornim Hrvatima i Hrvaticama u borbi protiv koronavirusa tako što je ostao kod kuće. Umjesto na koncertima Jole dane provodi uz svoju obitelj. Dok supruga Ana brine o njihovom sinu Ivanu Luki, popularni pjevač zabavlja se sa svoje tri princeze

Iako je prije četiri mjeseca nakon tri kćeri dobio sina, pjevač Joško Čagalj Jole vrijeme i dalje najradije provodi sa svojim mezimicama. Ponosni tata pohvalio se svojim kćerima Tijom, Emom i Ivom na Instagramu, objavivši video koje je oduševio njegove mnogobrojne fanove.

Skakanje po pozornici 48-godišnji pjevač zamijenio je plesom i pjesmom u svoja četiri zida, a upravo to i najčešće radi proteklih dana u izolaciji. Jole i njegove tri princeze zaplesale su na poznati strani hit 'Out West' poput pravih profesionalaca.

Sinkronizirani u pokretima Jole, Tia, Ema i Iva otplesali su u svom dnevnom boravku, dok je njihov pomeranski špic strpljivo ležao tik uz njih, čineći kadar još slađim.

'S njima nikad nije dosadno! Ostanite doma i vi, plešite i čekajte da sve ovo prođe! Mi to možemo!', napisao je Jole, a njegov video izazvao je lavinu oduševljenih komentara.

Dok je jedne oduševila koreografija, druge je najviše dojmio njihov dlakavi ljubimac.