nakon ljubljanskog koncerta

Joker Out predstavljaju live verziju singla 'Sunny Side Of London' uz pomoć 12.000 pratećih vokala

16.10.2023 u 18:06

Bionic
Reading

Samo devet dana nakon velikog ljubljanskog koncerta grupa Joker Out objavila je live verziju svog aktualnog singla 'Sunny Side Of London' snimljenog u Areni Stožice u 'suradnji' s više od 12.000 pratećih vokala

Najveći solo koncert njihove karijere, događaj koji su pripremali više od godinu dana i rasprodali tjednima unaprijed eruptirao je već prvim taktovima hita koji je proteklih tjedana osvojio i Europu. Kris, Bojan, Jan, Jure i Nace izletjeli su na scenu i u 3 minute i 46 sekundi testirali koliko glasno Ljubljana može vikati (kasnije je izmjereno – točno 127,9 dB).

Joker Out - Sunny Side of London (Live in Arena Stožice) Izvor: Društvene mreže

Na bini se bendu pridružio brass trio Luka Ipavec, Matej Koželj i Domen Gantar, a energiju i euforiju prepune dvorane sjajno je uhvatila ekipa Studio7 Medie na čelu s režiserom i dugogodišnjim suradnikom benda Markom Pircom. Miks i mastering pjesme potpisao je Drago Popovič, dok su fotografije iz Stožica djelo Vite Orehek. Videospot premijerno je predstavljen sinoć, a pjesma će se naći na streaming platformama kroz 3 dana.

Nakon Ljubljane Joker Out očekuje furiozan kraj godine. Slijede im dupli koncerti u Novom Sadu, Beogradu, Zagrebu i Varšavi, kao i svirke u Beču, Vilniusu, Vroclavu, Pragu, Poznanu, Rijeci, Skopju, Poznanu, Munchenu, Hagu, Amsterdamu, Madridu, Barceloni, Celju, Mariboru i Novom Mestu.

JOKER OUT: