mnogo uzbudljivih novosti

Joker Out potpisali s agencijom Wasserman, osvojili zlatnu ploču za Carpe Diem i nastavili s rasprodanim koncertima!

07.11.2023 u 10:23

Bionic
Reading

Iz tabora grupe Joker Out stiže mnogo uzbudljivih novosti. Nakon što su osvojili ljubljanske Stožice u najvećem solo nastupu svoje karijere bend je potpisao ugovor s booking agencijom Wasserman, dobio zlatnu ploču za stream singla 'Carpe Diem' te nastavio niz rasprodanih koncerata po Europi

Agencija Wasserman potpisala je globalni ugovor i preuzela booking grupe Joker Out. U pitanju je jedna od najvećih agencija na svijetu koja zastupa imena iz svijeta sporta, glazbe i zabave, kao i brendove i nekretnine, a osnovana je 2002. u Californiji. Danas sa sjedištem u Los Angelesu i uredima diljem svijeta Wasserman zastupa izvođače kao što su Ed Sheeran, Coldplay, Billie Eilish, Imagine Dragons, Lorde, Skrillex, Run The Jewels i mnoge druge.

Joker Out - Sunny Side of London (Live in Arena Stožice) Izvor: Društvene mreže

Nakon potpisa s Wassermanom stiglo je još jedno priznanje za bend – u obliku zlatne ploče za singl ’Carpe Diem’ koji je dostigao 2 miliona premium streamova u Finskoj! Nagradu je u petak 3. studenog na press konferenciji u Beogradu dodjelio Virgin Music Group, a potvrdio IFPI Finska za singl koji trenutno broji više od 40 milijuna slušanja diljem svijeta. ‘Jako sam zahvalan što je Virgin Music Group dio Joker Out porodice. To što imamo priliku uručiti bendu IFPI potvđenu nagradu za ‘Carpe Diem’ u Finskoj nije samo zadovoljstvo i potvrda njihovog uspjeha van domaćeg tržišta već i dokaz da jezik nije barijera za internacionalan usjpeh,’ izjavio tom prilikom Fabian Stilke, generalni direktor Universal Music Group za Zapadni Balkan.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Eurovision Song Contest

Joker Out su krajem listopada nastavili s koncertnim aktivnostima. Prvi na red su došla dva koncerta u Novom Sadu, zatim Rakičan, Beč i, proteklog vikenda, dva euforična nastupa u Beogradu. Srpski glazbeni portal Headliner napisao je da su protutnjali Amerikana dvoranom Doma omladine praćeni vriskom prepune dvorane, ‘kao da sutra ne postoji’.

Nadolazećeg vikenda, 10. i 11. studenog, isto se sprema i zagrebačkoj Tvornici kulture. Nakon tehničkog mjerenja prostora u prodaju je pušteno posljednjih 20 ulaznica po danu, po cijeni od 24 eura, a mogu se kupiti u sustavu Eventim. Obje tvorničke večeri vrata kluba će se otvoriti u 19:30, a koncerti počinju u 21:00.

Poslije Zagreba slijede im koncerti u Varšavi, Vilniusu, Vroclavu, Pragu, Poznanu, Rijeci, Skopju, Poznanu, Munchenu, Hagu, Amsterdamu, Madridu, Barceloni, Celju, Mariboru i Novom Mestu.

JOKER OUT: