UŽIVA U ISTRI

John Malkovich ponovno u Hrvatskoj: Ovoga puta za odmor je izabrao luksuzni resort u Savudriji

05.07.2022 u 16:31

Bionic
Reading

Iako godinama posjećuje našu zemlju, John Malkovich ne prestaje iznova uživati u njezinim blagodatima i ljepotama. Ovoga puta tijekom odmora u Hrvatskoj američki glumac i redatelj odabrao je kao odredište Istru točnije Savudriju gdje je odsjeo u luksuznom resortu Kempinski Hotel Adriatic

'Gospodin Malkovich je privatno boravio u našem resortu te se tijekom boravka pripremao za produkciju novog projekta s kolegama glazbenicima. Oduševljen je boravkom u Istri i nadamo se da će nas u budućnosti opet posjetiti', više o njegovom boravku rekli su iz hotela.

Kempinski Hotel Adriatic je luksuzna oaza mira i odlično polazište za otkrivanje svih čari Istre stoga ne iznenađuje ovaj odabir destinacije za odmor poznatog glumca i redatelja. Osim što pruža bijeg od stvarnosti i odmor, gosti mogu uživati uz odličnu hotelsku uslugu, raznolik sadržaj i vrhunsku gastronomsku ponudu. Uz ponudu smještaja u luksuznim sobama i apartmanima s balkonima, Kempinski Hotel Adriatic nudi mogućnost boravka u Kempinski vilama.

John Malkovich Izvor: Profimedia / Autor: MS/CIAO PIX / Shutterstock Editorial / Profimedia