na instagramu

John Legend i Chrissy Teigen objavili fotografiju kćerkice koja rastapa srce

25.01.2023 u 14:30

Bionic
Reading

Prije nekoliko dana javnost je razveselila vijest o najmlađem članu obitelji popularnog pjevača i njegove supruge. Malena Esti Maxine Stephens stigla je na svijet ranije ovaj mjesec, a najnovija slika malene oduševila je pratitelje popularnog para

Mnogima omiljena holivudska obitelj nedavno je postala bogatija za još jednog člana. Pjevaču Johnu Legendu i Chrissy Teigen rodila se djevojčica Esti Maxine Stephens, a roditelji ne skrivaju koliko su sretni zbog njezina dolaska na svijet.

Tiegen rado dijeli životne trenutke na društvenim mrežama, a veselje koje osjeća u vremenu provedenom s djecom rado zabilježi fotografijom ili videom. Sretna zbog dolaska kćeri Esti uslikala je malenu u fotografiji koja nije mogla proći nezamijećeno. Objavila je fotografiju Estinog lica pripijenog uz sivu dekicu, a svoju ručicu stavila je ispod glave dok je mirno spavala na majčinim prsima.

Objavu je komentirao i pjevač napisavši: 'Moja mala Esti' te dodao emoji sa suzama radosnicama. Osim njega, mnogi slavni komentirali su malenu slatkicu. Kris Jenner napisala je da je djevojčica lijepa na mamu, a Kaley Cuoco napisala je da je malena prava ljepotica.

Chrissy Teigen vrlo je orijentirana na obitelj te je vlastitu karijeru manekenstva i voditeljskih angažmana zbog obitelji stavila na drugo mjesto kako bi se posve posvetila djeci - kćerkici Luni i sinu Milesu. Luna i Miles sretno su dočekali svoju sestricu, a upravo je fotografija mališana poslužila obitelji za objavu dolaska najmlađe članice obitelji.

'Zadivljena sam Chrissynom snagom i otpornošću i oduševljen sam kad vidim kako Luna i Miles grle svoju mlađu sestricu. Uistinu sam zahvalan, ali to mi se ne čini kao dovoljno velika riječ', rekao je Legend nakon rođenja djevojčice.

  • +6
John Legend i Chrissy Teigen Izvor: Profimedia / Autor: Buckner/Variety / Shutterstock Editorial / Profimedia