treće dijete

Najljepše vijesti u domu Johna Legenda: Chrissy Teigen rodila je djevojčicu!

19.01.2023 u 21:36

Bionic
Reading

Chrissy Teigen podijelila je prvu fotografiju nje i djevojčice Esti Maxine. Vijest o dolasku djevojčice potvrdio je i John Legend tijekom privatnog koncerta nekoliko sati nakon dolaska djeteta

Najljepše vijesti stižu iz doma popularnog pjevača Johna Legenda i njegove supruge Chrissy Teigen - na svijet je stigla malena djevojčica koja je unijela potpuno veselje u dom glazbenika. Vijest su pozitivno prihvatili i njezina sestra i brat, koji su kroz Chrissynu trudnoću uzbuđeno priželjkivali sestricu.

Radosnu vijest Chrissy je podijelila na svojim društvenim mrežama. Podijelivši fotografiju sina Milesa i kćeri Lune Simone koji drže svoju mlađu sestricu koja ima ružičastu kapicu, Teigen je napisala: 'Ona je ovdje! Esti Maxine Stephens - kuća je radosna i naša obitelj ne može biti sretnija'.

'Tata svake noći roni suze radosnice gledajući Lunu i Milesa tako pune ljubavi, a ja učim da ti još trebaš pelene nakon carskog reza!? U blaženstvu smo', nastavila je. 'Hvala vam za svu ljubav i dobre želje - osjećamo sve! X.'

John Legend je objavio vijest da je Esti stigla tijekom privatnog koncerta. Tijekom nastupa rekao je publici da je njihova djevojčica rođena ranije tog jutra. Našalio se da se, iako nije puno spavao, osjećao pun energije.

John i Chrissy, također su roditelji kćeri Lune i sina Milesa, a njihova djevojčica posebno je radosna vijest jer je par prije više od dvije godine podijelio iskustvo o spontanom pobačaju nakon što je manekenka izgubila trudnoću sa sinom Jackom.

  • +6
John Legend i Chrissy Teigen Izvor: Profimedia / Autor: Buckner/Variety / Shutterstock Editorial / Profimedia