LJUBAV NA SETU

Joaquin Phoenix i Rooney Mara novi su holivudski par

12.01.2017 u 09:25

Bionic
Reading

Dvoje glumaca zbližili su se snimajući novi film 'Mary Magdalene' u kojem Joaquin glumi Isusa, a Roney Mariju Magdalenu. Oboje se nisu pojavili na dodjeli Zlatnih globusa, umjesto 'vatrometa taštine' odlučili su se za zajednički vikend u pustinji

Ako je vjerovati natpisima New York Posta dvoje holivudskih glumaca Rooney Mara (31) i Joaquin Phoenix (42)  novi su ljubavni par koji se uporno skriva od medija. Naime, film 'Mary Magdalene' Gartha Davisa bio je prst sudbine za dvoje glumaca koji su se zbližili na filmskom setu u Italiji prošle godine. I nakon završetka snimanja nastavili su se družili, a iskra koja je razbuktala priču o novoj vezi je njihovo zajedničko putovanje u pustinju proteklog vikenda umjesto odlaska na dodjelu Zlatnih globusa.

U Italiji su nerijetko snimljeni zajedno, no tada su tvrdili da su samo kolege i prijatelji. Posljednja ljubav lijepe glumice bio je redatelj Charlie McDowell s kojim nije viđena u javnosti mjesecima. U ljubnavnom životu Phoenixa bilo je burno, no unatoč mnogim ženama s kojima je bio u vezi zaključio9 je kako se još nije pojavila 'ona koja mu je usojela slomiti srce'.