kakva obrada

Jeste li čuli kako Martin Kosovec pjeva Severininu 'Moju štiklu'?

01.03.2024 u 18:35

Bionic
Reading

Do prije tri mjeseca njegovo ime biloje nepoznato, danas je među najspominjanijim u Hrvatskoj. Nova velika glazbena zvijezda, pobjednik ovogodišnjeg showa 'The Voice' sve je oduševio svojim vokalnim sposobnostima i genijalnim interpretacijama, a sigurno će dodatno steći naklonost i videom u kojem je na svoj način 'obradio' refren hita splitske pjevačice

Martin Kosovec i nakon pobjede u HTV-ovom showu nastavlja osvajati publiku svojom osobnošću i karizmom, te 'starinskim' stilom vrijednosti koje promovira. Ostavlja svoj trag i pečat gdje god se pojavi.

Nedavno je predstavio svoju prvu pjesmu 'Maštarija', te ju je predstavio na ovogodišnjoj Dori, a sada je na svoj način izveo Severinu pjesmu s kojom je nastupila na Eurosongu 2006. godine.

  • +3
Martin Kosovec Izvor: Cropix / Autor: Ronald Gorsic

Poznato je da je uz tatu koji je izvodio starogradske skladbe zavolio takvu glazbu, pa je tako na TikToku osvanula Martinova snimka i u šansonjerskom štihu na kojoj je svojim nevjerojatnim dubokim glasom, koji mnoge podsjeća na Franka Sinatru opet ostavio odličan dojam. Mladi pjevač je ranije istaknuo da se ne želi uspoređivati ni s kim jer 'želi stvoriti vlastitu karijeru, bez usporedbi' te da 'pjeva sve, a i sve voli slušati'. Trenutno se sprema za veliki koncert u Lisinskom za Dan žena uz Zagrebačku filharmoniju.

@utrendingu @Martin Kosovec pjeva Severinu pjesmu Moja štikla kao šansonu. Je li vam se sviđa? 🙂 #dora #mojaštikla #severina #radio #utrendingu #trending #hrvatskitiktok #hrvatska #thevoice #eurovision ♬ original sound - U trendingu