Luksuzni shopping

Jennifer Lopez prošetala Parizom u stajlingu koji je oličenje chica

08.08.2023 u 09:57

  • +6

Jennifer Lopez

Izvor: Profimedia / Autor: Auto

Bionic
Reading

Slavna glumica i pjevačica obavila je kupovinu u skupocjenim trgovinama, a na pariškim ulicama plijenila je pozornost pogođenim stajlingom

I dok je Ben Affleck jučerašnji dan proveo u susretu s bivšom suprugom Jennifer Garner i svojom djecom, Jennifer Lopez odlučila se za shopping u luksuznim pariškim trgovinama.

Lopez je, čini se, dane u kojima je njen suprug posvećen djeci odlučila provesti u francuskoj prijestolnici kako bi uživala u ekskluzivnoj ponudi najpoželjnijih brendova.

  • +5
Ben Affleck s djecom i bivšom suprugom Izvor: Profimedia / Autor: COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Kamere su je uhvatile kako izlazi trgovina brendova Gucci i Ralph Lauren, a kupovinu je obavila u stajlingu koji je oličenje chica pariške ulične mode.

Vješto je stilizirala outfit sačinjen od traperica širokog kroja i džempera od kašmira krem boje brenda Lingua Franca izrađenim prema njenim željama, s ispletenim natpisom 'this is me...now'. Sve je podigla francuskim modnim simbolom - širokim šalom svezanim oko vrata.

boja ljeta

Jennifer Lopez plijeni poglede u bijelom, a vjerna je i dodatku bez kojeg ne može

Pogledaj galeriju

Baš poput chic šala i džempera, torbica je također bila u pripadajućoj krem boji, a birala je crossbody model brenda Jacquemus. Sve je začinila raskošnim zlatnim nakitom i satom, prepoznatljivim sunčanim naočalama s potpisom Isabel Marant i kosom svezanom u rep.

Podsjetimo, Jennifer Lopez nedavno je proslavila svoj 54. rođendan na raskošnom partyju na kojem je istaknula svoje nevjerojatne obline i kao isklesano tijelo u crno-bijelom bikiniju koji joj je pristajao kao saliven.

  • +7
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / BACKGRID UK / PROFIMEDIA