tajna prstena

Jennifer Lopez otkrila romantičnu stranu Bena Afflecka: Evo što piše na zaručničkom prstenu vrijednom više od 5 milijuna dolara

01.12.2022 u 08:58

Bionic
Reading

Jedan od najpoznatijih holivudskih parova Jennifer Lopez i Ben Affleck odlučili su nastaviti tamo gdje su stali prije 20-ak godina i danas uživaju u ljubavi. Nakon romantične svadbe, Lopez je odlučila podijeliti neke romantične detalje njihovog odnosa

Nakon što su obnovili svoje zaruke koje su raskinuli prije gotovo 20 godina, Jennifer Lopez i Ben Affleck konačno su stali pred oltar te sada proživljavaju prva zajednička bračna iskustva, na koja su čekali toliko godina.

Drugu šansu da postane njezin suprug popularni glumac prosio je zelenim kamenom postavljenim na srebrni prsten. Riječ je o kamenu koji sadrži 8,5-karatni prirodni zeleni dijamant okružen odgovarajućim parom bijelih dijamanata trapezoidnog oblika.

'Zeleni dijamant te veličine nevjerojatno je rijedak i zasjenio bi vrijednost njihovog prethodnog zaručničkog prstena. Njegovu vrijednost bi procijenio na više od 5 milijuna dolara, ali mogao bi vrijediti i više od 10 milijuna dolara', rekao je jedan američki stručnjak za drago kamenje.

Također, glumac je mudro odabrao boju jer je zelena 'sretna' boja njegove žene. 'Shvatila sam da u mom životu postoji puno sretnih trenutaka koji su se događali dok sam nosila zeleno', objasnila je Lopez.

Osim novčane vrijednosti, prsten ima i sentimentalnu vrijednost koju je romantični Affleck ugravirao svojoj odabranici.

slavlje ljubavi

[FOTO] Stižu nove fotografije s bajkovitog vjenčanja Jennifer i Bena

Pogledaj galeriju

Odabrao je jednostavnu, ali značajnu poruku od tri riječi: 'ne.idem.nigdje'

Pjevačica je otkrila da je to vječni emotivni podsjetnik na početke njihovog ponovnog dopisivanja kada je Affleck na kraj svake poruke napisao te tri riječi kako bi Lopez znala da je vrlo ozbiljan oko njihovog odnosa.