NIJE BILO SPASA

Veza Jennifer Lopez i Alexa Rodrigueza bila je na klimavim nogama već mjesecima

13.03.2021 u 10:09

Bionic
Reading

Obožavatelji slavnog para ostali su u šoku spoznajom da je nakon gotovo četiri godine vezi i zarukama Jennifer Lopez i Alexa Rodrigueza došao kraj, ali upućeniji tvrde da je ta veza već mjesecima bila u problemima

'Na klimavim su nogama već gotovo tri mjeseca. Pokušavali su ostati skupa zbog djece, ali svi su znali da to neće uspjeti. Zajedno su htjeli kupiti ogromnu vilu, a kad se to nije dogodilo jer je jedno od njih odustalo od dogovora, svi njihovi prijatelji u Miamiju znali su što slijedi', rekao je izvor za časopis People.

Slavna 51-godišnja glumica i pjevačica s bivšim suprugom Marcom Anthonyjem ima 13-godišnje blizance Maximiliana Davida i Emmu Maribel, a 45-godišnji Rodriguez s bivšom suprugom Cynthiom Scurtis ima 16-godišnju Natashu i 12-godišnju Ellu.

Drugi izvor kaže za People kako se par s problemima počeo suočavati tijekom zaključavanja.

'Zajedno su odlazili na terapiju i zaista su radili na svojoj vezi', kaže izvor, a Lopez i Rodriguez veće su ranije otkrili kako im je pandemija koronavirusa poremetila planove za vjenčanje.

'Planirali smo ono što smo stvarno željeli učiniti, ali ne znam hoćemo li to moći opet tako ponoviti. Otkazali smo sve i od tada zapravo nismo o tome razgovarali. Ali nema žurbe', rekla je Lopez u siječnju z časopis Elle.

Nedugo nakon toga, Lopez je u izdanju časopisa Allure za ožujak objasnila da je terapija zaista bila korisna za odnos nje i Rodrigueza te da oboje moraju poraditi na sebi.

  • +7
Jennifer Lopez i Alex Rodriguez Izvor: EPA / Autor: WARREN TODA

Prošlog mjeseca Lopez je boravila u Dominikanskoj Republici zbog snimanja nove romantične komedije 'Shotgun Wedding' s glumcem Joshom Duhamelom, dok je Rodriguez većinu tog vremena proveo u Miamiju. Posljednja zajednička fotografija bivšeg para, koju je objavila Lopez, snimljena je u Dominikanskoj Republici.

Bivši igrač bejzbola je nekoliko sati prije vijesti o prekidu podijelio fotografiju na kojoj sam sjedi na palubi jahte u Miamiju, ozbiljna lica gledajući u mobitel, uz koju je napisao: 'Ne obraćajte pažnju na mene. Kakvi su vaši planovi za vikend?'

Više izvora je potvrdilo vijest o prekidu u petak.

'Ovo se već duže vrijeme pripremalo. Vezani su u svom poslovnom svijetu tako da ovo nije bio naprasan prekid bez suza. Trebat će im neko vrijeme da uopće razmisle o svemu i da sve raspetljaju', rekao je izvor za People.

Par se zaručio u 2019. godini, nakon dvije godine veze, a svoje su vjenčanje otkazali čak dva puta i to zbog pandemije koronavirusa. Točan razlog njihovog prekida još nije poznat, no nagađa se kako se sve zakompliciralo nakon glasina da Rodriguez održava video razgovore sa Madison LeCroy.

'Skandal Madison LeCroy bio je razlog njihovog konačnog prekida. Već su postojali problemi među njima, no zbog ovog je Jennifer bilo jako neugodno', otkrio je izvor za Page Six.