NA DODJELI NAGRADA

Ikona godine Jennifer Lopez 'servirala' je inspirativan govor koji je mnoge ganuo do suza

16.11.2020 u 13:03

Bionic
Reading

Unatoč svemu što se događa, 46. izdanje dodjele nagrada People's Choice ipak je održano u Santa Monici. Na njemu je jedna od glavnih nagrada, ona za ikonu 2020. godine, otišla u ruke Jennifer Lopez. Latino diva na pozornici je u glamuroznom izdanju zahvalila svima, a onda im priuštila emotivan i poučan govor koji bi trebao inspirirati sve žene diljem svijeta

Svoj svečani govor zahvale, nakon što je proglašena ikonom godine, glumica, pjevačica i poduzetnica Jennifer Lopez započela je humorom kazavši kako se netko dobro našalio s 2020. No, onda je krenula njezina inspirativna priča koja nikoga u publici, ali ni pred malim ekranima nije ostavila ravnodušnim.

‘Svih ovih godina kao da smo se natjecali jedni protiv drugih tko će ostvariti bolje poslovne rezultate, osvojiti više nagrada i nominacija, izdati više albuma. Težili smo u svemu biti prvi. A onda nam se dogodila 2020. i sve nas podsjetila na stvari koje su zapravo bitne’, govorila je 51-godišnja Lopez u divnoj crvenoj kreaciji koja je istaknula njezinu brončanu put i sjajnu figuru.

‘Za mene su ono najbitnije ljudi. Zato vam od srca hvala što ova nagrada dolazi baš od vas. Ove godine posebno, shvatili smo da ništa ne možemo sami. Da se trebamo udružiti, pomagati jedni drugima, voljeti se i biti pristojni’, rekla je potom pa nastavila.

‘Zapravo sam se kroz cijelu svoju karijeru trudila usrećiti ljude, inspirirati ih, biti im dobar primjer, taknuti ih do najdubljih emocija. To sam činila privatno ali i poslovno’, objasnila je. Baš takavo bilo je i njezino obraćanje naciji i ostatku svijeta, a posebno ženskom rodu kojem je poručila:

‘Sve što radim, radim sa srcem i potpuno iskreno. Od kada sam bila malena djevojčica s velikim snovima iz Bronxa, pa sve do danas kada imam privilegiju nastupati na nekim od najvećih svjetskih pozornica. Mnogo sam prošla, mnogo toga naučila, ali još uvijek učim. Kao djevojci s latino podrijetlom, bilo mi je mnogo teže. Morala sam se više truditi. Mnoge su moji snovi i ciljevi plašili. Mnogi su mi govorili da neću uspjeti i da ne mogu biti istovremeno glumica, pjevačica, a posebno poslovna žena jer me kao osobu iz showbiznisa neće ozbiljno shvatiti. Svaki puta kada bih nešto tako čula, znala sam još više da ću uspjeti’, kazala je Jennifer pa zaključila:

‘Zato svim djevojkama i ženama diljem svijeta, bez obzira na dob, rasu i vjeru želim poručiti da se ne boje svojih snova. Da bez obzira odakle dolaze mogu uspjeti i da moraju biti ponosne na svoje podrijetlo. Jedino što može zaustaviti njihove snove su one same.’

  • +5
Slavne dame na dodjeli nagrada People's Choice Izvor: Profimedia / Autor: Rob Latour / Shutterstock Editorial / Profimedia