U ZELENOM OD GLAVE DO PETE

Jennifer Lopez u modnoj kombinaciji kakvu voli i naša Viktorija Rađa

15.11.2020 u 19:18

Bionic
Reading

Svestrana umjetnica Jennifer Lopez često je na meti paparazza, a u njenim modnim kombinacijama najčešće prevladavaju glamuroznija izdanja na ulicama i crvenim tepisima ili tajice na ulazima u teretanu. Subotu je J. Lo provela radno, a na poslu se pojavila u izdanju kakvo je to jutro pokazala i naša Viktorija Rađa

'Volim ova ugodna subotnja jutra', napisala je Viktorija na svom Instagramu u subotu ujutro i podijelila nekoliko fotografija na kojima nosi udobnu zelenu trenirku s kapuljačom.

Nešto kasnije na drugom kraju svijeta, pjevačica i glumica Jennifer Lopez stigla je bijelim terencem do studija za snimanje na Beverly Hillsu i iz njega izišla odjevena u zelene tonove od glave do pete, uključujući i zelenu trenirku s kapuljačom.

Jennifer je uz donji dio trenirke i hudicu u istoj nijansi zelene boje nosila i ogromne sunčane naočale zelenih leća, a na nogama je imala visoke tenisice Jordan 1 Retro High Lucky Green.

Cijena tenisica u niijansama zelene, bijele i ljubičaste boje kreće se od 1.600 kuna na više.

Prilikom izlaska iz vozila J. Lo se činila dobro raspoložena pa se čak i nasmijala paparazzima, no ubrzo je osmijeh ustupio mjesto smrknutom izrazu lica.

Vjerovat ćemo da je za mrštenje krivo sunce koje se probilo do njenih očiju kad su ogromne sunčane naočale skliznule niz nos, a vjerovat ćemo i da je zbog ruku 'pretrpanih' termosicom s kavom i mobitelom 'srednjak' bio jedini prst s kojim je mogla vratiti naočale na oči.

U razloge ostanka ispruženog 'srednjaka' nećemo ulaziti.

  • +4
Jennifer Lopez u zelenom od glave do pete Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nedavno je objavljeno kako je izlazak nove romantične komedije 'Udaj se za mene' zbog pogoršanja situacije s koronavirusom sa siječjna prolongiran za svibanj sljedeće godine.

U filmu uz J. Lo glumi i njezin kolega iz filma 'Anakonda' Owen Wilson i atraktivni kolumbijski pjevač Maluma.