PODIŽE TEMPERATURE

Seksi stajlinzima Jennifer Lopez je počela odbrojavati dane do Božića, a obožavateljice su opčinjene njezinim čizmama

09.11.2020 u 12:13

Bionic
Reading

Jennifer Lopez dizajnirala je kolekciju cipela, ekskluzivno dostupnu na stranici Designer Shoe Warehouse, a s obzirom na to da su blagdani sve bliže, slavna pjevačica i glumica pozvala je svoje obožavateljice da se počaste novim cipelama, pozirajući na Instagramu u seksi izdanjima

Tijekom svih ovih godina Jennifer Lopez pokazala je mnoštvo talenata. Osim što pjeva, glumi, pleše, dizajnira parfeme i marljivo radi na lansiranju vlastita beauty brenda, slavna pop diva početkom godine dizajnirala je čak 37 pari obuće u sklopu kolekcije JLO, dostupne u online trgovini Designer Shoe Warehouse.

51-godišnja pjevačica dobro zna koliko su žene slabe na dobre cipele, jer i sama u ormaru ima zavidnu kolekciju onih dizajnerskih, stoga je svojim obožavateljicama poželjela pružiti priliku da ih i same imaju po pristupačnoj cijeni.

Podsjetnik na kolekciju J.Lo je uputila putem Instagrama koji prati vojska od 133 milijuna obožavatelja. Slavna ljepotica objavila je dvije fotografije na kojima pozira u gležnjačama s vlastitim potpisom i u dva vrlo seksi izdanja.

Na jednoj od fotografija Lopez leži na krevetu prekriženih nogu samo u gaćicama i prugastoj košulji, a na nogama ima seksi čizmice Finola, čija cijena iznosi oko 640 kuna, dok na sljedećoj fotografiji mami uzdahe u pripijenom crnom kombinezonu, pilotskoj jakni i čizmicama Jordie od 510 kuna, naslonjena na svoj bijeli Bentley.