TIHI LUKSUZ

Jennifer Lopez besprijekoran stajling začinila najskupljom torbicom

04.10.2023 u 11:07

  • +3

Jennifer Lopez

Izvor: Profimedia / Autor: THECELEBRITYFINDER/MEGA / THE MEGA AGENCY / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

I jedna od najvećih ljubiteljica modnog maksimalizma u svijetu slavnih nije imuna na sveprisutnu estetiku 'tihog luksuza', što je ovoga tjedna potvrdila na ulicama Los Angelesa

Na pozornici i glamuroznim događanjima Jennifer Lopez redovito se može ugledati u izdanjima koja najbolje opisuje izreka 'više je više, a manje je dosadno' 102-godišnje američke modne ikone Iris Apfel.

Ipak, 52-godišnja latino diva u svoje slobodno vrijeme najradije odabire klasične komade minimalističkog dizajna, u neutralnoj paleti boja i duhu sveprisutne estetike 'tihog luksuza'.

Potvrdila je to i ovoga tjedna na ulicama Los Angelesa stajlingom kojim su dominirale hlače bež boje visokog struka - po uzoru na cargo modele s velikim džepovima, kakvim posljednjih sezona ne prestaje rasti popularnost.

Njihov široki kroj zahtijevao je uži gornji dio koji je latino diva pronašla u dolčeviti svijetlosmeđe boje, a neutralne tonove u stajlingu istaknula je i sivom verzijom skupocjene torbice Birkin.

Duge nogavice hlača pri pokretu su otkrile visoke cipele s rebrastim potplatom, kojim je Lopez zaokružila stajling u maniri danas najpopularnije estetike na modnoj sceni.