suroditeljstvo

Jennifer Garner o sjajnim odnosima s bivšim suprugom Benom Affleckom

11.06.2023 u 19:44

Bionic
Reading

Jennifer Garner i Ben Affleck rastali su se nakon 13 godina braka, no i dalje su sjajni partneri u odgoju njihovo troje djece. Iako rastavljeni, dijele skrbništvo nad djecom i međusobno si puno pomažu kako bi njihova djeca dobila najbolje moguće

Nakon rastave braka Jennifer Garner i Ben Affleck pokazali su pravi primjer kako bi bivši supružnici trebali nastaviti funkcionirati kao roditelji. Nerijetko zahvaljuju jedan drugome na sjajnoj komunikaciji i poštovanju, a to je još jedanput učinila Jennifer Garner u posljednjem izdanju Variety serije 'Glumci o glumcima'.

'Učinila si nešto što sam i ja učinila - održavala sam zdrav odnos s mojim bivšim za zdravlje i dobrobit moje djece. Budući da smo cijelo vrijeme u centru pozornosti, ponekad to može biti teško', rekla je Sheryl Lee Ralph, a Garner se složila s njezinom izjavom opisavši roditeljstvo kao nered.

Uz to, Violet, Seraphina i Samuel dobili su i novog brata i sestru u trenutku kada se njihov otac oženio za Jennifer Lopez, a petero djece sjajno se slaže.

Garner je čak odvela i djecu Jennifer Lopez u Disneyland, što je samo još jedna u nizu potvrda da je ovim roditeljima uistinu dobrobit djece na prvom mjestu.

Uz to, Garner i Affleck slažu se i u odluci da djeca ne smiju imati vlastite profile na društvenim mrežama, o čemu je Garner ranije i govorila. Smatra da tinejdžeri nemaju ništa pametno za naučiti s društvenih mreža, a kako bi bili upoznati s novim trendovima s društvenih mreža smiju koristiti njezin profil za scrollanje.

Jennifer Garner Izvor: Profimedia / Autor: - / INSTAR IMAGES / PROFIMEDIA