LJETNA UŽIVANCIJA

Jelena Veljača sa suprugom uhvaćena u šetnji Šibenikom; nisu propustili posjetiti najmondenije mjesto u gradu

31.07.2021 u 17:00

Bionic
Reading

Ljetni odmor Jelena Veljača provela je na svojoj omiljenoj destinaciji, otoku Zlarinu, otkud je danima punila Instagram novim fotografijama na kojima je zvijezda uglavnom bila njezina kći Lena. Vikend je iskoristila za romantičnu šetnju obližnjim Šibenikom u društvu supruga Vite Turšića, a novopečeni bračni par odmor od gužve i paklene vrućine potražio je u hladu najmondenijeg mjesta u gradu, restoranu Pelegrini

Jelena Veljača s kćerkom Lenom i suprugom Vitom Turšićem uživala je u ljepotama Zlarina, kamo je doputovala u drugoj polovici srpnja. Na tom otoku odmara nekoliko zadnjih godina, a da je vrijeme za ovogodišnji rastanak sa Zlarinom i nove ljetne avanture na nekom dugom otoku najavila je danas i na svom Instagramu.

No prije odlaska na novu destinaciju Veljača je u društvu supruga prošetala Šibenikom, gdje je par u romantičnoj šetnji 'ulovio' naš fotograf.

Par se u ležernom izdanju prošetao gradom i uputio na ručak na najpoželjnije gastro destinaciju u gradu, jedini šibenski restoran s Michelinovom zvjezdicom – Pelegrini.

  • +4
Jelena Veljača uživa sa suprugom Vitom u Šibeniku Izvor: tportal.hr / Autor: tportal.hr

Podsjetimo, redateljica, aktivistica i glumica Jelena Veljača i bivši savjetnik Ive Josipovića i Kolinde Grabar Kitarović, Vito Turšić 12. lipnja su svoju jednogodišnju vezu ozakonili u zagrebačkom Botaničkom vrtu. Jeleni je ovo treći brak, dok je Viti drugi. S glumcem i voditeljem Jankom Popovićem Volarićem bila je u braku od 2009. do 2012. godine, dok je s još jednim glumcem, Draženom Čučekom, bila od 2015. do 2018, s kojim je dobila i kćer Lenu.