EMOTIVNI Status

Ivana Mišerić: 'Bila si i ostat ćeš najbolja mama. Vidimo se jednom na ljepšem mjestu'

21.04.2021 u 14:51

Bionic
Reading

Jedna od naših najpopularnijih radijskih voditeljica svojom najnovijom objavom na Instagramu rastužila je svoje brojne prijatelje i pratitelje. Ivana Mišerić posvetila ju je svojoj mami, koja bi danas proslavila rođendan

Jedno od najtežih razdoblja u životu svake osobe je gubitak roditelja, bez obzira na to koliko godina i iskustva iza sebe imali, ništa na to nikoga ne može pripremiti. Na današnji dan, dan kada bi joj majka proslavila rođendan Ivana Mišerić je prepuna emocija.

'Znala je reći: 'I Severina danas ima rođendan, znaš?' Znam Buba. Malo godina bi danas proslavila....evo baš sada bih ti došla doma vjerojatno sa šampitama ili šaum rolicama. Možda bi se rasplakala kada bih ti čestitala rođendan, možda i ne bi. Ne mogu procijeniti. Bilo ti je teško proći zagrljaje bez suza. Put suza traje'. Čekam da prodišem. Glas, pozivi tvoja blagost postojanja mi u ovom trenu najviše nedostaju. Otišla si brzinom svjetla. I tiho, kako si i živjela. Zato te valjda sada tražimo u Suncu. Život se tako nenadano ugasi i da mogu. Toliko toga bih sada više... da mi je samo 3 minute još. Sve dajem! Svaki trenutak je dragocjen. Vidim to. Bila si i ostat ćeš najbolja mama. Vidimo se jednom na ljepšem mjestu. Volim. Beskrajno. Budi mi u miru Bubica i smij se. Sretan ti rođendan', napisala je voditeljica na Instagramu pored kolaža fotografija svoje mame. Dobila je brojne izraze sućuti zbog gubitka o kojem je sada prvi put javno progovorila.

Prije 15 godina Ivani je preminuo voljeni otac. Ranije ja ispričala koliko joj tata nedostaje te ga sanja često, a još češće ga se sjeti. 'Okidač bude miris, ljudi, neke bezvezne situacije koje me vrate. Moja sreća koju bih htjela da vidi. Tuga isto... Onda bih posebno da je tu', rekla je za Story.

  • +3
Ivana Mišerić Izvor: Pixsell / Autor: Davor Puklavec/PIXSELL