stigla joj hrpa pohvala

Jelena Veljača otkrila izgled svog lica bez trunke šminke: 'Ovo je stvarnost 40-ih'

24.08.2021 u 11:14

Bionic
Reading

Nakon putešestvija po cijeloj jadranskoj obali glumica, producentica i aktivistica kratko se vratila u Zagreb, a potom ponovo krenula na put, u Istru, odakle se među ostalim javila fotografijom svog ljetnog looka bez šminke

Mnoge se nisu odvažile na ovakva izdanja, ali Jelena Veljača nema problema s time. Navikli smo je gledati besprijekorno sređenu, ali je više puta pokazala lice bez trunke šminke. I redovito svoje pratitelje zadivi njime.

'Stvarnost 40-ih', napisala je uz novu fotografiju. U hashtagovima odlučila je dodati: 'Hiperpigmentacija, bore, podočnjaci, ožiljci od poroda, ožiljci na duši, lijepa mjesta, mir, savršena manikura, sreća, spokoj, ovo sam ja.' Mnogi su joj tepali da je 'najljepša, divna, pametna, jedinstvena, savršena te da nikad ne bi rekli da ima 40 godina'.

Podsjetimo, Veljača se ove godine udala za Vitu Turšića, 48-godišnjeg bivšeg savjetnika Ive Josipovića i Kolinde Grabar Kitarović. Vjenčanje je održano u Botaničkom vrtu u Zagrebu, a o njemu se danima govorilo i pisalo. Nakon vjenčanja bračni par je otputovao na medeni mjesec u Primošten.