raspričala se

Jelena Veljača o braku: 'Planovi su nam da ostanemo ovako sretni kao što jesmo'

13.04.2022 u 18:20

Bionic
Reading

Glumica, spisateljica, producentica i aktivistica ispričala je kako izgleda Uskrs u njezinoj obitelji i kako će to biti ove godine. Govorila je o tome kako će njezina kćer krenuti u školu ove jeseni, a i o skorašnjoj godišnjici braka s Vitom Turšićem

'Nemamo neka tradicionalne običaje, svake godine pokušavamo napraviti te dane što lakšima. Da nemamo previše obaveza. Uvijek iznova je slično. To je farbanje pisanica, kuhanje šunke i razni drugi specijaliteti za koje su zadužene moja mama, moja šogorica pa i ja' otkrila je Jelena Veljača za RTL.hr i dodala kako su se ove godine odlučili obiteljski otići na putovanje.

Rekla je da idu u hotel na moru, a cilj je da se malo odmore. Kad je riječ o opuštanju mjera i znači li to veliku promjenu u njezinom životu osvrnula se na to kako su informacije su stalno bile 'promjenjive, nove, drugačije, zbunjujuće, zastrašujuće, frustrirajuće i tako u krug' te da je ona stav koji bi se mogao opisati kao 'poslušno slušanje stručnjaka/inja'. Veseli se što su mjere opuštenije jer joj je u nekim trenucima bilo teško, poglavito jer se nije moglo slobodno putovati. Ispričala je da su u siječnju ove godine planirali obiteljsko putovanje u Beč što je propalo zbog toga što nisu imali booster dozu.

Na jesen njezina kćer Lenu kreće u školu. Jelena kaže da uopće ne strahuje te d mislim da je njezina djevojčica i više nego spremna za školu. Veseli se toj promjeni jer smatra da svako životno razdoblje sa sobom nosi nešto jako lijepo, kako inače gleda na život. Pričala je i o braku s bivšim savjetnikom političkih lidera Vitom Turšićem za kojeg se u lipnju prošle godine udala.

'Planovi su nam da ostanemo ovako sretni kao što jesmo, a u smislu proslave - nismo uopće razmišljali o tome. Mislim da čak taj vikend idemo obiteljski u London, nekako se poklopilo jer vodimo klince na koncert Billie Eilish. Nas dvoje ćemo morati smisliti neku drugu proslavu', kazala je. Dodala je da se s obzirom na njihovo životno iskustvo i godine 'trude i znaju kako je svaki dan jako važan i žive, kao što kaže ona pop-kulturalna filozofija, u smislu da svaki dan iskoriste maksimalno'.

  • +3
Jelena Veljača Izvor: Cropix / Autor: Marko Miscevic / CROPIX