razgalila je mnoga srca

Jelena Veljača puca od sreće, a razlog ne može biti ljepši: Čestitke pljušte sa svih strana

15.12.2021 u 22:10

Bionic
Reading

U domu glumice, scenaristice, producentice i aktivistice već naveliko vlada slavljenička atmosfera. Naime, njezina kćerkica Lena, koju je dobila s bivšim suprugom i glumcem Draženom Čučekom, proslavila je šesti rođendan

Jelena Veljača kratkom objavom i nježnim prizorom sa svojom mezimicom Lenom na društvenoj mreži obilježila je njihov veliki dan. Brojne poznate i nepoznate Hrvatice poželjele su djevojčici samo najljepše želje.

Jelena je posebno emotivna u dane oko Leninog rođendana te je ranije rekla da je njezina curica dijete iz snova.

'Sva djeca su dobra. Lena i ja smo našle neki svoj sinkronizirani svijet i vrlo smo stabilne u tome. Dugo sam dojila, s dohranom nije bilo problema, oduvijek je dobro spavala, zube nismo ni osjetili. Razumna je i sve se s njom čovjek može dogovoriti. U tom je smislu, uvjetno rečeno, zahvalno dijete. Ali i da je sve obrnuto, mislila bih da je fantastična. Mislim da ovo društvo previše slavi dječju podatnost. To stvara dobre poslušnike, ali ne mislim da je to važno', ispričala je ranije za tportal.

Jeleni Veljači osmijeh ne silazi s lica i na brojnim fotografijama koje pokazuje svjim sljedbenicima može se vidjeti koliko uživa u najljepšim životnim trenucima. Ima sjajnu karijeru, ispunjen život, zdravu kćer, uživa u pisanju, aktivizmu i braku s pravnikom Vitom Turšićem. Premda njezin treći suprug ima troje djece priželjkuju zajedničko dijete.

  • +3
Jelena Veljača Izvor: Cropix / Autor: Marko Miscevic / CROPIX