ponovo intrigira

Jelena Rozga otkrila svima: 'Htjela sam samo njega', a fanovi poručuju da su oduševljeni

31.08.2022 u 08:40

Bionic
Reading

Ljubavni život naše pjevačice već godinama intrigira javnost. Splitska glazbenica o svemu mudro šuti, a svoju privatnost vješto skriva od znatiželjne javnosti. Svako novo pojavljivanje u društvu nekog muškarca potakne nova nagađanja. Sad se pojavila u društvu kolege Matije Cveka

'Htjela sam samo njega. Hvala ti Matija Cvek što si pristao biti dio moje nove akustične glazbene priče koju ćemo započeti zajedničkim duetom 'Zar je ljubav spala na to'', poručila je Jelena Rozga u najnovijoj objavi a s mladim pjevačem pozira zagrljena.

I dok su jedni komentirali kako jedva čekaju čuti njihovu zajedničku pjesmu i poručili da su oduševljeni, neki su više komentirali njih kao par. 'Genijalan spoj', 'Savršeni zajedno', 'Jeste li vi zajedno ili? Trebate se vjenčat bez obzira na godine... volite se. Nemojte čekat 50', poručili su fanovi.

Ovu 44-godišnju pjevačicu prošle su godine dovodili u vezu s poznatim chefom Ivanom Pažaninom, no plavokosa ljepotica je ta nagađanja negirala i otkrila kako uživa život solerice. Njezina posljednja ljubavna veza, ona koju nije krila od javnosti, bila je s violončelistom Stjepanom Hauserom, s kojim je prekinula nakon dvije godine ljubavi, točnije 2017. godine.

  • +3
Jelena Rozga Izvor: Cropix / Autor: Darko Tomas / CROPIX